Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Chiellini, Bonucci şi Donnarumma, adică Grigore, Săpunaru şi Moldovan", aşteptaţi în SUA de un afacerist român! Speră să vadă Rapidul într-un turneu în Las Vegas

"Chiellini, Bonucci şi Donnarumma, adică Grigore, Săpunaru şi Moldovan", aşteptaţi în SUA de un afacerist român! Speră să vadă Rapidul într-un turneu în Las Vegas

Rapid

Comentarii

Ovidiu Ene, unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti români din SUA, a vorbit despre echipa sa de suflet, Rapid Bucureşti, la care a fost invitat să investească în trecut.

Ovidiu Ene, despre Rapid Bucureşti

Mare fan al Rapidului şi mutat în Statele Unite, Ovidiu Ene, unul dintre cei mai cunoscuti afacerişti romani din SUA, a înfiinţat echipa Rapid Las Vegas. Românul a organizat turnee alături de echipa sa, în care jucau diverşi alţi suporteri giuleşteni, împotriva altor formaţii formate din români plecaţi în America.

Rică Răducanu a fost ”antrenor” la formaţia din Las Vegas, în timp ce Laurenţiu Reghecampf, fost jucător al Stelei şi fost antrenor al FCSB-ului, a jucat pentru echipa de peste ocean, care îmbracă tricourile Rapidului.

"Sunt mulţi rapidişţi, mai mari decât mine şi la propriu, şi la figurat. Iubesc echipa, sunt mândru că a intrat acum în Liga 1. Extraordinar e Rapidul de zi! Daniel Niculae şi cu Mişulică (n.r. - Mihai Iosif), cu Chiellini şi Bonucci în apărare şi cu Donnarumma în poartă, adică Dragoş Grigore cu Săpunaru şi cu Horaţiu Moldovan în poartă. Mi se pare cea mai bună apărare din ţară. Eu sper să ajungă în play-off şi să prindă o cupă europeană. Asta sper din tot sufletul. Ştiu că Daniel Niculae o să facă tot posibilul să se întâmple treaba asta. Nu ştiu ce i-ar trebui. Are o formulă extraordinară că să fie în primele şase echipe, că să nu zic în primele trei. Este formula ideală ce este acum la Rapid", a spus omul de afaceri pentru Telekom Sport. 

Apoi, el a fost întrebat şi despre fotbaliştii din Giuleşti care ar putea face faţă în MLS: "Bonucci şi Chiellini, în primul rând, deci Dragoş Griogore şi Săpunaru, portarul poate să joace la orice nivel. Avem un pic de probleme în atac. Dar cu ăştia trei mă mândresc peste tot cu ei, pe unde merg. (n.r. - Va gândiţi să faceţi un turneu al Rapidului din Bucureşti în SUA?) Oricând. Şi Daniel Niculae ştie. Am vorbit şi când erau alţii la conducere. Poate se va întâmpla. Dar trebuie să vină cu echipa a doua, că avem probleme", a adăugat Ovidiu Ene. 

Afla mai multe despre: ovidiu enerapid bucurestidragos grigorecristian sapunaruhoratiu moldovanrapid las vegas 

viewscnt
Articole similare