Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiesa pleacă de la Fiorentina! Un gigant din Premier League plăteşte aproape 60 de milioane de euro pentru "perla" din Serie A

Chiesa pleacă de la Fiorentina! Un gigant din Premier League plăteşte aproape 60 de milioane de euro pentru "perla" din Serie A

Premier League

Comentarii

Federico Chiesa (22 de ani) este la un pas de transferul de la Fiorentina. Potrivit presei din Italia, Manchester United este foarte aproape de a ajunge la un acord cu gruparea din Firenze.

Tânărul mijlocaş ofensiv a impresionat în ultimele sezoane la Fiorentina, chiar dacă fosta echipă a lui Adrian Mutu nu a obţinut mari performanţe în Serie A. Chiesa i-a atras atenţia şi lui Roberto Mancini şi a ajuns deja la 17 selecţii şi un gol pentru Squadra Azzurra. 

Fiorentina îl apreciază pe Chiesa la 60 de milioane de euro şi potrivit Corriere Fiorentino, Manchester United este foarte aproape să ofere o sumă în jurul celei cerute de Fiorentina pentru a îl aduce pe Chiesa pe Old Trafford. 

  • 48 de milioane de euro este cota lui Federico Chiesa, potrivit transfermarkt.com
  • Şapte goluri şi cinci assist-uri a reuşit Chiesa în acest sezon pentru Fiorentina 

Cu toate acestea, tânărul star italian nu vrea să se transfere în afara ţării şi preferă o mutare la un club precum Juventus, obişnuit cu trofeele în Italia. Chiesa, care este văzut de Ole Gunnar Solskjaer ca o alternativă mai ieftină pentru Jadon Sancho, este şi pe lista de achiziţii a lui Newcastle United. 

Afla mai multe despre: federico chiesamanchester united 

viewscnt
Articole similare