Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Chilipir" de 30 de milioane de euro. Zidane şi Perez, gata să transfere un rising-star la Real Madrid, în vară

"Chilipir" de 30 de milioane de euro. Zidane şi Perez, gata să transfere un rising-star la Real Madrid, în vară

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez şi Zinedine Zidane au pus ochii pe o "perlă" din fotbalul francez. Fotbalistul poate fi transferat "la reducere", în vară, când perioada de mercato se va redeschide.

Este vorba despre Houssem Aouar (22 de ani), fotbalistul echipei Olympique Lyon. Mai multe echipe îl vor pe mijlocaşul francez, dar se pare că Real Madrid e determinată să-l transfere, având şi avantajul că antrenor este un conaţional de-al lui Aouar, Zidane. Mundo Deportivo scrie că Lyon e gata să asculte oferte pentru transferul lui Aouar, iar preţul e un adevărat "chilipir".

Sursa citată, care citează la rândul său L'Equipe, anunţă că Olympique Lyon e gata să se despartă de Houssem Aouar pentru "doar" 30 de milioane de euro.

Arsenal, Liverpool şi PSG sunt şi ele foarte atente la situaţia lui Houssem Aouar, care mai are contract cu Lyon până în vara lui 2023.

Fotbalistul francez a jucat 31 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Lyon, pentru care a marcat de şapte ori şi a livrat patru pase de gol.

 

Afla mai multe despre: houssem aouarlyontransferreal madridpret 

viewscnt
Articole similare