Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia a egalat-o pe FCSB în prelungiri, dar golul a fost anulat pentru offside! Trebuia validată reuşita? Zotta: ”Asta pare” | EXCLUSIV

Chindia a egalat-o pe FCSB în prelungiri, dar golul a fost anulat pentru offside! Trebuia validată reuşita? Zotta: ”Asta pare” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună împotriva Chindiei, scor 3-2, după ce a fost condusă 0-2.

FCSb a reuşit să câştige confruntarea cu Chindia Târgovişte, dar a muncit mult mai mult pentru puncte decât şi-ar fi dorit.

Daniel Popa a deschis scorul după un sfert de oră de joc, cu un gol incredibil din lovitură liberă, înainte ca Butean că majoreze diferenţa, doar şase minute mai târziu.

Conducând 2-0 la pauză, elviii lui Emil Săndoi au încercat să se închidă în repriză secundă, dar fără succes.

Olaru a redus din avantaj după doar două minute, înainte ca Vali Gheorghe să marcheze o dublă până în minutul 80.

FCSB a mai reuşit să puncteze, cu mare şansă, prin Ianis Stoica, însă reuşita a fost anulată pentru henţ.

Roş-albaştrii efectuaseră deja toate schimbările până în minutul 85 şi au rămas în inferioritate numerică după accidentarea lui Cristea în prelungiri.

Apoi, profitând de avantajul pe care îl aveau după ieşirea fundaşului FCSB-ului, elevii lui Emil Săndoi au împins şi au reuşit să marcheze în ultimele secunde, prin Piţian.

Fotbalistul Chindiei a transformat cu călcâiul o centrare primită pe jos, dar asistentul Ferencz Tunyogi a ridicat imediat fanionul pentru offside.

Chindia a egalat-o pe FCSB în prelungiri, dar golul a fost anulat pentru offside

Faza a fost foarte strânsă, dar Constantin Zotta a afirmat că asistentul a luat decizia corectă.

Fostul arbitru a analizat faza şi l-a felicitat pe Tunyogi, nu doar pentru semnalizarea făcută, dar şi pentru viteza cu care a ridicat fanionul, pentru a nu creea confuzie printre jucători.

În primul rând e o fază foarte grea, vreau să spun că e o intervenţie foarte bună şi rapidă a asistentului, care nu lasă momente de interpretare si confuzie.

Din ce vedem aici, se pare că este offside, la limită, dar offside. E adevărat, nu e mult, da piciorul drept e mai aproape de poartă decât piciorul drept al lui Tănase, care este în poziţia apropiată.

Are ambele picioare după linie. Felicitări încă o dată asistentului”, a declarat Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin zotta 

viewscnt
Articole similare