Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia a pierdut 3-0 cu FC U Craiova. Reacţia lui Emil Săndoi: ”Mă bucur că mai este o singură etapă. S-au adunat cam multe”

Chindia a pierdut 3-0 cu FC U Craiova. Reacţia lui Emil Săndoi: ”Mă bucur că mai este o singură etapă. S-au adunat cam multe”

Chindia Targoviste

Comentarii

Formaţia U Craiova 1948 a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Chindia a pierdut 3-0 cu FC U Craiova. Reacţia lui Emil Săndoi 

În minutul 45+3, de la gazde a fost eliminat Iacob, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Penalty-ul de pe finalul primei reprize a trebuit să fie repetat deoarece Iacob nu apucase să iasă de pe teren atunci când s-a executat lovitura prima dată.

Chindia a ajuns la a 4-a infrângere consecutivă. Emil Săndoi, antrenorul echipei, a vorbit despre perioada grea prin care trece clubul din Târgovişte. 

”Îngrijorarea mea nu porneşte de acum, ci de la începutul acestui campionat. Am trecut printr-o perioadă grea în care am făcut jocuri bune, dar uşor-uşor au apărut şi cartonaşele, suspendări. După cartonaşele roşii pe care le-am primit, am părea cea mai dură echipă, ceea ce nu este adevărat.

A fost şi o doză de neşansă astăzi, dar am trecut printr-o perioadă grea. Am fost obligaţi să facem improvizaţii. La meciul de astăzi am avut un singur fundaş central, Iacob, pe care l-am pierdut, şi a trebuit să jucăm cu Căpuşă şi Dulca în centrul defensivei.

Nu cred că scorul reflectă ceea ce s-a întâmplat în teren, pentru că am avut şi noi ocaziile noastre. Apoi a venit acea fază din minutul 45, care ne-a complicat viaţa. Mă bucur că mai este o singură etapă, urmează o pauză care ar putea să ne ajute.

Lucrurile n-au fost ok în ultima perioadă şi s-au adunat cam multe. Am ţinut neapărat să le aduc aminte (n.r.- jucătorilor) nişte aspecte de care nu au ţinut cont şi ne-au costat.

Nu vreau să mai comentez arbitrajul. Poate a fost acordată cât se poate de corect şi poate decizia de a se repeta a fost corectă. Mi se pare că cei de pe banca noastră au reclamat că era un jucător, Iacob, care nu ieşise de pe teren”, a spus Emil Săndoi după meci. 

Chindia este pe locul 11 cu 19 puncte. 

Afla mai multe despre: chindiafc u craiovaemil sandoi 

viewscnt
Articole similare