Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia a urcat pe locul 5, dar Săndoi rămâne modest: ”Salvarea de la retrogradare rămâne obiectivul nostru”

Chindia a urcat pe locul 5, dar Săndoi rămâne modest: ”Salvarea de la retrogradare rămâne obiectivul nostru”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Pentru Chindia au marcat Popa '25 şi Neguţ '27, iar pentru Academica a punctat Cascini '60.

”Mă bucur pentru rezultat şi îi felicit pe jucători, dar parcă prea mult suspans. Lipsa de experienţă a jucătorilor s-a văzut la un moment dat, pentru că ne-am complicat inutil. Poate şi o doză de lipsă de fair play din partea unui jucător de la Clinceni. Ne-am temut puţin, dar sunt trei puncte şi asta e foarte important” a spus Emil Săndoi, tehnicianul Chindiei, la finalul jocului.

„În ceea ce ne priveşte, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retorgradare. Dar vom trata toate jocurile ca pe cel de azi. Nu pune nimeni presiune suplimentară pe jucători, mai ales că avem o lipsă importantă de experienţă. Noi nu jucăm niciun meci acasă, ar fi bine dacă ne întoarcem la Ploieşti. Acolo ne recuperăm mai repede reperele pentru că suntem obişnuiţi cu suprafaţa de joc” a mai adăugat tehnicianul revelaţiei din Târgovişte.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare