Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia anunţă transferuri noi: ”Vrem ieftin şi bun” Pe ce stadion va juca formaţia lui Săndoi în sezonul viitor

Chindia anunţă transferuri noi: ”Vrem ieftin şi bun” Pe ce stadion va juca formaţia lui Săndoi în sezonul viitor

Chindia Targoviste

Comentarii

Emil Săndoi a vorbit despre transferurile pe care Chindia le-a perfectat sau urmează să le perfecteze pentru sezonul viitor.

Chindia i-a transferat deja în această vară pe Rumbullaku (ex UTA) şi Popadiuc (ex Poli), dar caută în continuare soluţii: ”Am mai transferat câţiva jucători, suntem într-o perioadă de căutări. Ne mai trebuie un fundaş central, cam în fiecare compartiment mai trebuie câte un jucător. Ne pare rău şi de Marian (n.r Aioani, transferat la FArul) că pleacă, era portarul nostru care a apărat tot campionatul. Rămân cei 3 jucători (n.r de la Viitorul) Încercăm şi noi să găsim şi ceva bun şi ieftin dacă se poate. ” a mărturisit Săndoi, după amicalul susţinut astăzi de echipa sa.

Gruparea antrenată de Emil Săndoi a pierdut şi alţi jucători în această perioadă. La unii s-a renunţat, în timp ce alţii au preferat alte experienţe. Dumitraşcu şi Piţian au ajuns la FC Argeş, Daniel Popa a revenit la Dinamo, iar Berisha, Costea sau Yameogo au fost puşi pe liber.

Chindia începe campionatul la Buzău. Săndoi anunţă că îşi lasă jucătorii la JO

Sezonul viitor, Chindia îl incepe tot la Buzău: ”Deocamdată o să jucăm tot la Buzău aşa cum am jucat şi pe finalul campionatului trecut. Am înţeles că se accelerează lucrările de la stadion, se încearcă finalizarea măcar a unei tribune. Eventual să putem să jucăm acasă pe parcursul competiţiei.” a mărturisit Emil Săndoi, care a admis că formaţia sa nu va pune piedici jucătorilor în eventualitatea în care vor fi convocaţi pentru Jocurile Olimpice: ”Vă daţi seama că o să îi lăsăm chiar dacă pe undeva echipa sperăm să nu aibă de suferit. Dar şi Marco Dulca e un jucător important pentru noi. Până la urmă reprezintă România, este o competiţie cu care nu te întâlneşti în fiecare an. O să îl lăsăm indiferent de ce se va întâmpla” a explicat antrenorul Chindiei.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare