Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia - Energeticianul 2-2. Un autogol nu a fost de ajuns pentru echipa lui Moldovan, care a ratat revenirea pe primul loc

Chindia - Energeticianul 2-2. Un autogol nu a fost de ajuns pentru echipa lui Moldovan, care a ratat revenirea pe primul loc

Liga 2

Comentarii

În ultimul meci al turului ligii secunde, Chindia Târgovişte a remizat, 2-2, pe teren propriu, cu Energeticianul şi a ratat revenirea pe primul loc.

Prima parte a meciului a fost dominată de Chindia, dar Energeticianul a intrat la vestiare cu avantajul pe taberă. În partea secundă, elevii lui Viorel Moldovan au revenit prin golurile lui Daniel Florea şi autogolul de senzaţie al lui Ioniţă. Târgoviştenii au fost egalaţi de fostul jucător de la Viitorul, Vlad Rusu, care a profitat de ieşirea din poartă a lui Aioani şi l-a lobat pe tânărul portar. 

Chindia termină turul de campionat pe locul secund, la două puncte diferenţă de liderul Sportul Snagov, care are 43 de puncte. Energeticianul rămâne pe locul opt, cu 28 de puncte. 


Echipa antrenată de Viorel Moldovan este de două runde fără victorie, după ce a remizat cu acelaşi scor, 0-0, în meciurile cu Metaloglobus şi Luceafărul Oradea, ambele disputate în deplasare. Târgoviştenii revin acasă, pe stadionul "Eugen Popescu", al cărui gazon a fost protejat de club, din cauza ninsorii. 

  • LIVE VIDEO | Chindia - Energeticianul, de la 14:00, pe Telekom Sport 3 şi online

Chindia este obligată să câştige ca să revină pe primul loc al ligii secunde, după ce miercuri, Sportul Snagov, a câştigat pe teren propriu, 1-0, cu FC Argeş şi a acumulat 43 de puncte, cu trei mai mult decât dâmboviţeni. În cazul unei victorii, Cherchez & compania vor trece pe locul întâi datorită golaverajului mai bun. 

Energeticianul a abandonat visele promovării, dar nu are probleme nici cu retrogradarea, fiind pe locul opt, cu 27 de puncte. În etapa precedentă au învins Metaloglobus, 2-1. 

Afla mai multe despre: chindia targovisteenergeticianulliga 2 

viewscnt
Articole similare