Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia - Metaloglobus 2-1. Târgoviştenii sunt ca şi promovaţi în Liga I

Chindia - Metaloglobus 2-1. Târgoviştenii sunt ca şi promovaţi în Liga I

Liga 2

Comentarii

Meciul s-a jucat în etapa a 36-a a Ligii 2, iar cu acest succes trupa lui Viorel Moldovan a revenit pe primul loc în liga secundă. De un singur punct mai are nevoie Chindia pentru a obţine şi promovarea matematică.

Chindia e tot mai aproape de revenirea în primul eşalon după o pauză de 21 de ani. Târgoviştenii au deschis scorul cu Metaloglobus cu un gol marcat din offside de Florea. La pauză a fost însă 1-1. Claudiu Herea a dat un gol de generic din lovitura liberă. Leca a fost eliminat uşor după un sfert de oră din repriza secundă, dar oaspeţii nu au profitat. Echilibrul numeric s-a restabilit cu zece minute înainte de final. Caramalău a fost eliminat dupa un henţ în careu iar Valentin Alexandru a transformat lovitura de la 11 metri şi a închis tabela la 2-1. Etapa viitoare, Chindia joaca tot acasă, cu Luceafărul, iar un punct îi asigură matematic promovarea.


FINAL | Chindia - Metaloglobus 2-1 (Florea '32, V.Alexandru '82-pen / Cl.Herea '40)

Echipele de start 

Chindia: Aioani - Martac, Şandru, Leca, Dumitraşcu - Raţă, L.Mihai, Novac, A.Mihaiu - Florea, Neicuţescu

Metaloglobus: Iacob - Costache, Plămadă, Caramalău, Tomozei - Vâlceanu, M. Sota, Lungu, N.Ştefan - Cl.Herea, Ov. Herea 

 

Chindia Târgovişte - Metaloglobus se joacă ACUM la Telekom Sport

Publicată de Telekom Sport pe Duminică, 19 mai 2019

Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici

Chindia este aproape de revenirea în Liga I după 21 de ani. Echipa lui Viorel Moldovan trebuie să mai obţină 4 puncte pentru a fi sigură de îndeplinirea obiectivului. Pe primele trei le poate bifa fi chiar în următoarea rundă când o va întâlni acasă pe Metaloglobus. Şi în cazul în care Universitatea Cluj va face un pas greşit pe teren propriu în disputa cu Sportul Snagov târgoviştenii vor fi promovaţi şi matematic. 

LIVE VIDEO | Chindia - Metaloglobus, duminică, 12:00, Telekom Sport 3

Metaloglobus în schimb este lipsită de griji pe acest final de sezon. Este salvată de la retrogradare cu trei etape înainte de finalul campionatului fiind pe poziţia a 10-a în acest moment cu 46 de puncte. Echipa lui Laszlo Balint a pierdut etapa trecută în faţa Luceafărului Oradea după trei victorii consecutive care i-au scăpat total de emoţii. A fost doar a treia înfrângere pentru echipa din Pantelimon în cele 14 etape jucate în 2019. În tur, cele două au remizat, scor 0-0. 

Afla mai multe despre: chindiametaloglobuspromovareviorel moldovanlaszlo balint 

viewscnt
Articole similare