Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia, probleme de efectiv: ”N-am prea avut ce schimbări să fac” Săndoi, fair play la final: ”Per total au fost mai buni”

Chindia, probleme de efectiv: ”N-am prea avut ce schimbări să fac” Săndoi, fair play la final: ”Per total au fost mai buni”

Chindia Targoviste

Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chnfis Tărgovişte,. în etapa a XIII-a a Ligii I


Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Ivan în minutul 73. La finalul partidei, antrenorul Emil Săndoi a declarat că echipa sa a avut mari probleme de efectiv:

”Per total, echipa adversă a fost mai bună. A avut posesie, ocazii, dar asta nu înseamnă că nu am avut şi noi ocazii. Ne-am confruntat cu probleme, am avut numai copii pe bancă. Cu excepţia lui Stoian care vine după 2 săptămâni de pregătire şi Roumpolakou. A şi debutat un jucător azi, la Botoşani a mai debutat un altul. Ne-au lipsit vreo şapte jucători şi cred că diferenţa şi aici s-a făcut. Markovici şi Gustavo au intrat cu plusuri, iar noi nu am putut să răspundem. Nu pot să zic că am făcut un meci rău, am fost disciplinaţi, chiar dacă am început cu teamă jocul.”

Săndoi a trimis în teren în repriza a doua doi jucători foarte tineri: ”Au fost şi jucători de la care aşteptam mai mult şi a căror evoluţie a fost una modestă. Îmi pare rău că am pierdut. Sperăm să mai câştigăm doi copii care nu au jucat nici măcar la Liga 2. Au intrat în Liga 1, încercăm să-i creştem. N-am prea avut ce schimbări să facem. Într-un cuvânt, îmi pare rău că am pierdut.

Nu ştiu dacă a fost penalty, ce să fac...să mă ascund după deget. Poate şi jucătorii ar trebui să fie mai atenţi, dar poate şi alte persoane.” a mai spus tehnicianul Chindiei.

Partida din Cupa României cu Gaz Metan Mediaş va fi tratată serios de Chindia, dar ţinând cont de problemele de efectiv, Săndoi va rula şi alţi jucători care au evoluat mai puţin: ”La criza de efectiv pe care o avem noi o să încercăm să tratăm meciul de Cupă serios. Dar primordiale sunt jocurile de campionat. Probabil că vom folosi mai mult jucătorii care au jucat mai puţin. Ne revin doi suspendaţi, dar dintre cei accidentaţi nu ştiu dacă recuperăm pe cineva.”

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare