Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia Târgovişte a fost egalată de UTA în minutele de prelungire! Reacţiile celor doi antrenori: ”Lipsă de experienţă pentru noi!”

Chindia Târgovişte a fost egalată de UTA în minutele de prelungire! Reacţiile celor doi antrenori: ”Lipsă de experienţă pentru noi!”

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte şi UTA Arad au disputat al doilea meci din runda 23 a Ligii 1. Daniel Popa a deschis scorul pentru gazde, în minutul 31 şi părea că dâmboviţenii vor pleca acasă cu toate cele 3 puncte. Însă, în prelungiri, pentru a 3-a oară în ultimele 6 meciuri, UTA a reuşit să puncteze. Erico a înscris, în minutul 90+2 şi a stabilit scorul final, 1-1.

După meci, ambii antrenori au oferit câteva declaraţii despre partidă.

”Un meci echilibrat, tutoşi, cu un plus pentru noi. Cred că am fost mai periculoşi în faţa porţii. Este o lipsă de experienţă pe care o avem, probabil că asta îşi spune cuvântul şi în faţa porţii, câteodată şi pe fază defensivă” a spus Emil Săndoi, tehnicianul Chindiei.

”E un spirit pe care îl avem şi l-am arătat în multe jocuri. Avem un aplomb de final bun, dacă l-am aduce şi pe începuturile de joc rezultatele şi punctele adunate ar fi mult mai bune şi mai mari. Noi am arătat că indifierent de echipele pe care le-am întâlnit că putem mai mult. O să încercăm să adunăm cât mai multe puncte şi poate poziţia va fi una în primele şase” a declarat Alin Pânzaru, secundul lui Laszlo Balint de la UTA, care nu a putut să stea pe bancă din pricina infectării cu COVID.

În urma acestui egal, echipele rămân la egalitate în clasament. Ambele formaţii au strâns 29 de puncte şi ocupă poziţiile 7 şi 8. UTA se află deasupra Chindiei, datorită rezultatelor din meciurile directe.

Afla mai multe despre: liga 1chindia târgovişteuta arad 

viewscnt
Articole similare