Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia Târgovişte - CS Mioveni 0-2. Primul eşec pentru dâmboviţeni, în acest sezon

Chindia Târgovişte - CS Mioveni 0-2. Primul eşec pentru dâmboviţeni, în acest sezon

Liga 2

Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut, 0-2, cu CS Mioveni în direct la Telekom Sport 1. Ambele reuşite au purtat semnătura lui Valentin Balint şi au fost de la punctul cu var.

În primul meci al rundei a 6-a din Liga a 2-a, Chindia Târgovişte a pierdut, 0-2, pe teren propriu meciul cu CS Mioveni. Cele două goluri de pe "Eugen Popescu" au fost înscrise de Valentin Balint, ambele din lovitură de pedeapsă. În minutele de prelungire ale partidei şi echipa gazdă a beneficiat de un penalty, care însă a fost ratat de fostul jucător al Astrei Giurgiu, Daniel Florea. 

Ca urmare a acestui meci Chindia pierde pentru prima dată în acest sezon din Liga a 2-a, fiind totodată şi prima înfrângere a lui Viorel Moldovan la conducerea echipei. În afară de meciul din barajul pentru promovare/retrogradare, cu FC Voluntari de pe stadionul "Anghel Iordănescu", Chindia nu mai pierduse din aprilie. Ultima înfrângere din Liga a 2-a a avut loc tot acasă, 2-4, cu FC Argeş. 

Prin cele două goluri marcate vineri, Valentin Balint devine al doilea cel mai bun marcator din liga secundă, cu cinci reuşite. În vârful clasamentului golgheterilor este jucătorul lui Enegercitianul, Vlad Rusu, cu şase goluri. 

Afla mai multe despre: chindia targovistecs mioveniliga a 2-a 

viewscnt
Articole similare