Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gură mare de oxigen luată de FCSB. Roş-albaştrii au câştigat cu Târgovişte şi s-au apropiat de play-off

VIDEO | Gură mare de oxigen luată de FCSB. Roş-albaştrii au câştigat cu Târgovişte şi s-au apropiat de play-off

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat greu împotriva Chindiei Târgovişte. În etapa a 13-a din Liga 1, echipa lui Bogdan Vintilă a învins-o cu 2-1 pe Chindia Târgovişte şi s-a apropiat mai tare ca niciodată de play-off. Roş-albaştrii sunt pe locul 7, au 18 puncte, la fel ca Poli Iaşi (locul 6), dar cu un golaveraj inferior. De cealaltă parte, Chindia e pe poziţia a 11-a, cu 15 puncte.

FINAL Chindia - FCSB 1-2 (D. Florea 13' / T. Mouthino 31', H. Gnohere 56') 

Min. 89: Florin Tănase, ratare uriaşă. 

Min. 82: Ratare FCSB. Execuţie periculoasă a lui Adi Popa.

Min. 68: Şut bun al lui Florea, dar Vlad a fost la post.  

Min. 62: Tănase vede şi el cartonaşul galben şi va rata meciul cu Hermannstadt. 

Min. 57: GOOOL!!! FCSB preia conducerea. A marcat Harlem Gnohere!

Min. 53: Florea şi Planic primesc amândoi galben la aceeaşi fază. Sârbul va fi suspendat etapa viitoare, cu Hermannstadt.

Min 46: A început actul secund.

Min. 30: GOOOL!!! FCSB restabileşte egalitatea cu noroc, prin Moutinho.

Min. 13: GOOOL!!! Chindia Târgovişte deschide scorul la primul şut pe spaţiul porţii lui Vlad, prin Florea, la o fază în care roş-albaştrii au cerut henţ.

Min. 10: Şut şenzaţional al lui Vînă! Mingea se duce puţin peste poarta oaspeţilor.

Min. 1: Meciul a început cu un şut periculos al lui Gnohere, peste poarta lui Aioani.

Chindia Târgovişte: Aioani - C. Dinu(Neciu 46'), Piţian, Leca - Martac, Raţă, Bic, Dumitraşcu - Neguţ, Florea, Dumiter
Rezerve: Popescu, Neciu, Dudea, L. Mihai, A. Burlacu, Cherchez, Benga
Antrenor: Viorel Moldovan

FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Chorbadzhiyski, Planic, Panţîru - I. Cristea(Soiledis 72'), I. Vînă, F. Tănase - Moruţan(Popa 46'), Gnohere, Moutinho(Hora 60')
Rezerve: Bălgrădean, C. Manea, Soiledis, I. Hora, Tsoumou, A. Popa, A. Niţă

Chindia Târgovişte este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon din Liga I. Acum, pentru echipa pregătită de Viorel Moldovan are meci cu FCSB, care traversează o perioadă excelentă. O singură partidă directă au mai disputat cele două. În vara lui 2017, Chindia Târgovişte şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 3-3.

Nou promovata este la doar două puncte în spatele ocupantei locului 6, Dinamo, care are, însă, un meci mai mult disputat. După primele 12 etape disputate, Chindia Târgovişte a acumulat 15 puncte, iar acum vine după victoriile obţinute la limită, scor 1-0, pe propriul teren, cu Astra Giurgiu, şi în deplasarea de la FC Voluntari.

Chindia - FCSB LIVE VIDEO, duminică, ora 20:30, Telekom Sport 1

De partea cealaltă, FCSB pare că şi-a revenit după startul dezamăgitor de sezon, iar acum are o serie de şase meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile. În toată această serie, echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă a înregistrat doar două remize şi alte patru victorii.

"Va fi primul joc după această întrerupere de două săptămâni, am fost într-o perioadă în care am mai încercat să acumulăm din punct de vedere fizic şi sunt mulţumit de ceea ce au făcut jucătorii mei la antrenament şi de cum s-au pregătit. Suntem pregătiţi să o întâlnim pe Chindia, o echipă foarte puternică şi agresivă, în special cu echipele mai mari.

Ne va aştepta un joc dificil, dar totul depinde doar de modul cum ne vom prezenta noi. Am încredere în jucătorii mei şi sunt sigur că vom câştiga acest joc" , a declarat antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă.

Chindia - FCSB LIVE VIDEO, duminică, ora 20:30, Telekom Sport 1

Aşadar, nu rataţi meciul dintre Chindia Târgovişte şi FCSB, duminică, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze ale partidei vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare