Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia Târgovişte, înaintea amicalului cu Universitatea Craiova: "Au venit rezultatele celui de-al patrulea test pentru coronavirus"

Chindia Târgovişte, înaintea amicalului cu Universitatea Craiova: "Au venit rezultatele celui de-al patrulea test pentru coronavirus"

Chindia Targoviste

Comentarii

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, vineri, cu o zi înaintea meciului pe care ar fi trebuit să îl dispute în play-out, cu Dinamo, că rezultatele celei de-a patra serii de teste pentru coronavirus sunt negative.

“Echipa noastră va susţine în această seară un meci amical cu Universitatea Craiova, în deplasare. Vom reveni cu ora la care se va disputa jocul. Reamintim că meciul cu Dinamo, care ar fi trebuit să se dispute mâine, în etapa a III-a a playout-ului, a fost amânat pentru o dată ulterioară.

IMPORTANT: Au sosit rezultatele celui de-al patrulea test CoVID-19 efectuat de angajaţii clubului nostru. TOATE REZULTATELE SUNT NEGATIVE, ca şi la precedentele testări”, se arată pe pagina de Facebook a grupării.

Chindia Târgovişte întâlneşte, astăzi, echipa Universitatea Craiova, într-un meci amical, la baza sportivă a oltenilor. Universitatea Craiova ar fi trebuit să joace astăzi cu FC Botoşani, în play-off-ul Ligii I, dar partida a fost amânată după descoperirea unui caz de coronavirus în staff-ul medical al moldovenilor.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare