Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia Târgovişte îşi ia la revedere de la play-off? Daniel Florea: „A fost frumos, dar nu este acesta obiectivul nostru” + Ce zice despre golul marcat cu mâna: „Am încercat şi eu”

Chindia Târgovişte îşi ia la revedere de la play-off? Daniel Florea: „A fost frumos, dar nu este acesta obiectivul nostru” + Ce zice despre golul marcat cu mâna: „Am încercat şi eu”

Superliga

Comentarii

FCSB a învins-o pe Chindia, scor 1-0, în runda cu numărul 24 din Liga 1, şi a obţinut calificarea matematică în play-off!

Lucrurile nu stau la fel de bine şi la Chindia, care are emoţii pentru play-off. Formaţia s-a îndepărtat de primele şase poziţii. Jucătorii par resemnaţi, Daniel Florea a mărturisit: „Ne-am agăţat de orice posibilitate pentru a scoate un rezultat pozitiv. FCSB este o echipă care îşi face jocul, te iroseşti foarte mult alergând după ei şi după ce ai mingea nu mai poţi.. A fost un declic să zic aşa, nu mai suntem pe traiectoria noastră. Suntem prea mici pentru a face faţă la toate aspectele. Există o frustrare undeva, e adevărat. Atât putem face cu posibilităţiile pe care le avem aici. Nu există resemnare, că altfel eram acasă lângă familii. Dar ne-am îndepărtat de locurile de play-off, nu a fost niciodată acesta obiectivul, a fost o traiectorie frumoasă, dar cam atât. Dar e greu cu ce avem noi la Chindia”.

Întrebat despre golul marcat cu mâna şi anulat de arbitrul partidei, Adrian Cojocaru, Florea a recunoscut: „Am încercat să bag mâna cu mingea. De la 30 de metri a şi văzut arbitrul.. Bine că nu a văzut anumite lucruri de la 2-3 metri.. Intenţionat am dat aşa, recunosc, îmi asum. Nu e nici o problemă. Urmează două meciuri importante cu Craiova, încercăm din fiecare meci să scoatem maxim. Lupta se va da acolo în play-out..”

FCSB este liderul clasamentului din Liga I, cu 51 de puncte. În timp ce, Chindia este pe locul 8, cu 29 de puncte. 

Afla mai multe despre: chindia târgoviştedaniel florea 

viewscnt
Articole similare