Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chinezii au motive să fie încântaţi. Cosmin Olăroiu, sezon mai bun la Jiangsu decât Fabio Capello

Chinezii au motive să fie încântaţi. Cosmin Olăroiu, sezon mai bun la Jiangsu decât Fabio Capello

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu a terminat campionatul din China pe poziţia a cincea. El a preluat Jiangsu Suning de la Fabio Capello, antrenor care în primele trei etape câştigase trei puncte şi încasase 7 goluri.

În ediţia trecută de campionat, cu italianul Fabio Capello pe banca tehnică, Jiangsu Suning a terminat pe poziţia a 12-a. Asta deşi italianul avea un lot superior din punct de vedere valoric celui pe care îl are acum la dispoziţie Cosmin Olăroiu.

Site-ul de specialitate, Transfermarkt.com evalua lotul echipei antrenate în sezonul trecut de Capello la 46 de milioane de euro. Acelaşi site evaluează lotul echipei antrenate acum de Cosmin Olăroiu la doar 30 de milioane de euro.

Firesc, pe undeva. Jiangsu i-a pierdut faţă de sezonul trecut pe Roger Martinez, Benjamin Moukandjo sau Trent Sainsbury.

După 30 de etape din sezonul trecut, echipa lui Capello a terminat pe 12 cu 7 victorii şi 12 înfrângeri, golaveraj negativ (40-45). Cu Olăroiu pe banca tehnică, Jiangsu a terminat campionatul pe locul 5, cu 13 victorii şi doar 7 înfrângeri, dintre care două sunt de fapt bifate de Jiangsu cu acelaşi Capello în primele trei runde.

Cosmin Olăroiu şi-a condus echipa spre 14 succese în toate competiţiile. Jiangsu a punctat de 48 de ori (56 în Cupă şi Campionat) sub comanda tehnicianului român, în timp ce în sezonul trecut aceeaşi echipă punctase de numai 40 de ori. Şi vedeta echipei, brazilianul Alex Teixeira a bifat un sezon mai bun decât anul trecut. În actuala ediţie, brazilianul a punctat de 13 ori şi a dat 6 pase decisive. Sub comanda lui Capello reuşise doar 8 goluri. 

  • 31 de meciuri are Cosmin Olăroiu la Jiangsu Suning
  • 56 de goluri a marcat formaţia sa în toate competiţiile
  • 14 victorii a bifat antrenorul român

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga chinafabio capello 

viewscnt
Articole similare