Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chinezii s-au îndrăgostit definitiv de Cosmin Olăroiu: ”Cu el putem să câştigăm titlul!”

Chinezii s-au îndrăgostit definitiv de Cosmin Olăroiu: ”Cu el putem să câştigăm titlul!”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Jiangsu Suning este lider în seria din care face parte în Super Liga Chineză, iar fanii visează chiar la trofeul suprem în campionat.

Cosmin Olăroiu este pe cai mari în China. Antrenorul român este neînvins de 17 meciuri pe banca tehnică a lui Jiangsu Suning, ceea ce reprezintă o performanţă fără precedent în istoria clubului.

Campionatul Chinei a fost împărţit în două serii după pandemia de coronavirus, iar Jiangsu Suning face parte dintr-o grupă care se dispută la Dalian, iar printre adversarele sale sunt gigantul Guangzhou Evergrande, puternica formaţie Shandong Luneng, dar şi Shanghai Shenhua sau Dalian Professional, echipă care joacă în oraşul său şi care este antrenată de Rafael Benitez.

Jiangsu este singura formaţie neînvinsă după primele patru runde. Olăroiu şi ai săi au 10 puncte în clasament, cu unul mai mult decât locul doi, Guangzhou Evergrande, super forţa campionatului chinez, echipă antrenată de Fabio Cannavaro.

Iar fanii, au motive de sărbătoare: ”Anul acesta arătăm foarte bine. Echipa s-a pregătit excelent pentru acest sezon cumplit de greu” scrie unul dintre fani pe reţeaua Weibo. ”Olăroiu este un antrenor foarte bun. Cu el putem spera la titu” scrie un alt suporter pe aceeaşi platformă. Încurajările vin şi pe Twitter: ”Alex Teixeira este cel mai bun fotbalist din China. Haideţi să visăm frumos, avem motive!” scrie un alt suporter al echipei patronate de concernul Suning.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare