Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chinuit de accidentări şi cu kilograme în plus, Hazard a recunoscut că prima sa stagiune la Real Madrid e un eşec: "Un sezon putred!"

Chinuit de accidentări şi cu kilograme în plus, Hazard a recunoscut că prima sa stagiune la Real Madrid e un eşec: "Un sezon putred!"

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard (29 de ani) a fost adus la Real Madrid în vara lui 2019, iar fanii madrileni aveau mari speranţe că el poate să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo (35 de ani), dar belgianul a recunoscut că primul său sezon pe "Santiago Bernabeu" a fost unul de uitat. Hazard s-a prezentat la noua sa echipă, acum aproape un an, cu kilograme în plus.

Belgianul pe care Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro a fost chinuit de accidentări în acest sezon, în care Zinedine Zidane avea mare nevoie de un lider în teren, în afara căpitanului Sergio Ramos. Hazard a recunoscut că primul sezon petrecut pentru echipa "galacticilor" a fost unul "putred":

"Este un sezon destul de putred, dar nu totul a fost aşa. Au fost multe accidentări şi un început dificil de sezon. A fost un sezon de adaptare. Voi judecat în funcţie de sezonul următor, fiindcă nu prea putem trage o concluzie acum. Depinde doar de mine dacă voi fi sau nu într-o formă bună sezonul viitor", a explicat căpitanul naţionalei Belgiei pentru RTBF.

Hazard a jucat doar două meciuri în 2020 şi chiar dacă La Liga nu ar fi fost suspendată din cauza coronavirusului, belgianul tot nu ar fi putut evolua, încă refăcându-se după accidentarea suferită la finalul lui februarie, în meciul Levante - Real Madrid 1-0.



Fotbalistul a fost operat la începutul lunii martie şi a vorbit despre situaţia în care se află: "Stau acasă acum, mă vindec. E mai bine, mi-au fost scoase firele acum o săptămână. Acum pot lucra câte puţin, pot să merg, deci totul este în regulă", a mai spus Hazard.

Afla mai multe despre: eden hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare