Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu a dat detalii despre situaţia pe care o are la Anderlecht. Antrenorul îl joacă acum pe un alt post

Chipciu a dat detalii despre situaţia pe care o are la Anderlecht. Antrenorul îl joacă acum pe un alt post

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Chipiu a explicat care este situaţia sa la Anderlecht. Mijlocaşul de 28 de ani a jucat puţin în acest sezon şi au apărut informaţii cum că ar urma să plece în vară de la Anderlecht.

Chipciu s-a impus la Anderlecht imediat după ce a fost transferat şi a devenit unul dintre jucătorii de bază. Însă acest sezon a fost dezamăgitor pentru el. Chipciu a avut probleme în familie şi, timp de două luni, nu prea i-a stat mintea la fotbal. Apoi, a fost afectat de decesul tatălui său, în decembrie 2017.

Toate aceste lucruri l-au făcut să-şi piardă locul în echipă. Însă Chipciu spune că acum este pe drumul cel bun. Joacă din ce în ce mai mult, iar antrenorul i-a găsit un nou post - fundaş dreapta:

”Am văzut numai tâmpenii, ”că mă dă Anderlecht afară” sau că nu ştiu ce se întâmplă la vară. Lucrurile au stat în felul următor: am venit de la naţională după meciul cu Olanda, apoi am avut o perioadă de două luni în care nu m-am antrenat cu echipa, pentru că am avut nişte probleme personale. Am revenit la echipă în cantonamentul din iarnă. M-am luptat pentru un loc de titular. În ultimele 6 meciuri, am jucat în vreo 4. În vreo două am fost titular. Într-adevăr, să fiu sincer până la capăt, dintr-un jucător important anul trecut am devenit un jucător util, ca să zic aşa. Ştiu că lumea aşteaptă de la mine să dau gol sau pase de goluri. Acum, rolul meu e de fundaş dreapta la Anderlecht şi trebuie să mă adaptez, să fac lucrurile mai bune decât fundaşul dreapta care joacă titular”, a declarat Chipciu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex chipciuanderlechtromania 

viewscnt
Articole similare