Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu a marcat în Hermannstadt - CFR 1-3 şi s-a gândit la un rival de la FCSB: "Îmi pare rău pentru el. Ştiu că nu-l ajută vorbele mele, dar îl iubesc şi sunt aproape de el!"

Chipciu a marcat în Hermannstadt - CFR 1-3 şi s-a gândit la un rival de la FCSB: "Îmi pare rău pentru el. Ştiu că nu-l ajută vorbele mele, dar îl iubesc şi sunt aproape de el!"

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu (31 de ani) a marcat în meciul câştigat de CFR Clujc, 3-1 cu Hermannstadt, în deplasare şi la finalul partidei a dezvăluit că s-a gândit la Mihai Pintilii, fostul său coleg de la FCSB, după ce a înscris. Chipciu i-a şi transmis un mesaj lui Pintilii, care trece prin momente grele în familie.

Pentru început, Chipicu a analizat jocul şi a spus că golul său nu e atât de important pentru el, ci mai degrabă victoria şi ce a reuşit să facă pe teren. Fotbalistul CFR-ului a spus că el şi colegii săi trebuie să-şi hrănească dorinţa de a fi campioni din nou, după ce au câştigat trei campionate la rând.

"Mi se pare prea mare nebunia... E un gol, sincer ca jucător de-a lungul carierei mele nu m-am gândit la goluri, mai mult analizez un jucător prin ce face pe teren, poziţionare defensivă, dacă aduce un plus. Am alte repere, dar probabil şi reperele mele sunt greşite, dacă dai gol, toată lumea zice mamă, ai fost cel mai bun. Asta e fotbalul de azi.

Avem o echipă bună, cu foarte mulţi jucători valoroşi, avem foate multe soluţii şi pe bancă, şi cei accidentaţi, suspendaţi. Azi am început mai greu, trebuie să recunoaştem că în prima repriză n-am fost la turaţie maximă sau la ritmul nostru obişnuit. E greu când iei 3 campionate la rând să munceşti în fiecare zi pentru un alt campionat, nu ar fi ca pentru o echipă care n-a mai mult campionatul de foarte mult timp. E foarte greu şi trebuie să hrănim această foame mereu în interiorul nostru ca să venim la meci pregătiţi"
, a spus Alexandru Chipciu.

Chipciu a spus că îi pare rău pentru Mihai Pintilii, cel care are parte de momente grele în familie şi i-a transmis acestuia un mesaj: "Îmi pare foarte rău pentru Mihai Pintilii, trece prin momente foarte grele şi când am dat gol, m-am gândit la el pentru că şi eu am trecut prin această situaţie şi ştiu că e greu. Ştiu că nu-l ajută vorbele mele, dar îl iubesc şi sunt aproape de el", a declarat Chipciu.

FC Hermannstadt - CFR Cluj 1-3 (R. Pires 32 / Chipciu 37, Debeljuh 51, Rondon 81)

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I.

Au evoluat:

FC Hermannstadt: Cristiano - Viera, Dâlbea, I. Stoica - Măţel (Vodă '77), Addae, Romario Pires, Opruţ  (Issah '77)- Sîntean -  P. Petrescu, Joalisson (Bagaric '77). Antrenor: Liviu Ciobotariu

CFR Cluj: Sandomierski - Cr. Manea, Ben Youssef, A. Burcă, Camora - C. Deac, Itu (Soares '46), Ad. Păun (Latovlevici '88)- Chipciu (Luis Aurelio '74), Debeljuh (Rondon '74), V. Costache.  Antrenor: Edi Iordănescu

Cartonaşe galbene:  Romario '44, Joalisson '48, Addae '61, Viera '73 / Debeljuh '15, Burcă '79

Arbitri: Iulian Călin - Mircea Grigoriu, Daniel Mitruţi - Adrian Cojocaru

Observator: Cristian Nica

Afla mai multe despre: alexandru chipciucfr clujmihai pintilii 

viewscnt
Articole similare