Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu nu se plânge: ”Doar fundaş central n-am jucat până acum” Ce a spus despre victoria de la Mediaş

Chipciu nu se plânge: ”Doar fundaş central n-am jucat până acum” Ce a spus despre victoria de la Mediaş

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Gaz Metan Medişa, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

CFR a câştigat la limită la Mediaş, după un meci în care a ratat cât pentru un întreg sezon. Clujenii au luat cu asalt poarta lui Buzbuchi, dar goalkeeperul Gazului a fost de neînvins între buturi. A scos tot ce se putea. O singură scăpare a avut portarul Gazului şi s-a lăsat cu gol. Omrani a marcat şi i-a asigurat CFR-ului calificarea matematică în play-off.

După meci, fotbalistul CFR-ului, Alex Chipciu a declarat: ”Am avut foarte multe ocazii şi până la urmă am dat un gol norocos, dar după aspectul jocului şi al ocaziilor, clar trebuia să câştigăm şi mult mai categoric. Eram frustraţi la pauză pentru că nu dădusem gol. Mister ne-a spus să stăm liniştiţi pentru că o să dăm până la urmă şi...a zis să căutăm să nu dăm perfect în minge ca să dăm gol şi aşa a ieşit gol, aşa se dau golurile. E bine că am câştigat, am adunat 3 puncte şi mergem mai departe. Am mai jucat mijlocaş central, cred că doar fundaş central n-am mai jucat, fundaş stânga în Belgia, atacant la Steaua (n.r FCSB), fundaş central n-am jucat, dar pe postul asta mă simt bine” a mărturisit Chipciu, la finalul partidei de la Mediaş.

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare