Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu nu se poate bucura de finala Cupei României. Retrogradarea îi dă fiori: ”Ne-am făcut-o cu mâna noastră...”

Chipciu nu se poate bucura de finala Cupei României. Retrogradarea îi dă fiori: ”Ne-am făcut-o cu mâna noastră...”

U Cluj

Comentarii

Echipa UTA Arad a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii. U Cluj nu se poate bucura de finala Cupei României. Chipciu: ”Se poate întâmpla orice”

Chipciu nu se poate bucura de finala Cupei României. Retrogradarea îi dă fiori: ”Ne-am făcut-o cu mâna noastră...”

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 52, din penalti. La o fază în careul sibienilor, balonul l-a atins pe Mino Sota în mână, arbitrul Viorel Flueran nu a dat nimic iniţial, dar, chemat din camera VAR, arbitrul a revăzut imaginile şi a acordat lovitura de pedeapsă. A executat Roger, care a înscris. În minutul 77, Rareş Pop a fost transportat la spital, cu ambulanţa, după ce se prăbuşise pe teren.

Universitatea Cluj va juca finala Cupei României, însă înainte de asta echipa este îngrijorată de retrogradarea în liga secundă. 

”Ultimele trei etape acum devin dificile, din ultimele trei meciuri trebuie să luăm minim patru puncte ca să fim siguri că vom fi salvaţi fără baraj  şi acum clar fiecare meci va fi extrem de important, dar ne-am făcut-o cu mâna noastră. Noi am legat nişte meciuri, cred că în ultimele 11 meciuri, înainte de meciul cu Voluntari, aveam vreo opt victorii şi Cupa şi Campionatul, adică pentru nivelul nostru, o echipă de play-out, să avem opt victorii...Nu ştiu, ar trebui să fim mai sus.

Dacă eşti în play-off, ok, cum a fost CFR până acum cu buget enorm şi făcea diferenţă de puncte înţeleg treaba asta, dar în play out unde echipele sunt cam de acelaşi nivel acelaşi buget să le mai tai şi punctele mi se pare că anulezi munca din sezonul regulat.

Nu vreau să mă gândesc la baraj , dar ideea e că atunci când ajungi acolo, chiar dacă toată lumea spune că e diferenţă enormă între L1 şi L2, mai mare decât era în anii trecuţi, se poate întâmpla orice.

Aşa e mai important clar să ne salvăm şi după să jucă. Nu cred că ar vrea nimeni şi dacă iei Cupa României să te duci în Liga 2, Doamne Fereşte nici nu vreau să mă gândesc la asta”, a declarat Chipciu.

UTA a învins cu 1-0 şi este pe locul 8, de baraj, cu 21 de puncte. Hermannstadt a suferit prima înfrângere din acest play-out şi, cu 27 de puncte, ocupă poziţia a patra în clasament.

Echipele care au evoluat:

  • UTA ARAD: Fl. Iacob - R. Benzar, Benga, Hoxhallari, Aly Abeid – Roger (Anton 77), Batha, Ubbink (Vukcevic 90) - R. Pop (Şteau 77), Milosevic (Postolachi 46), Otele (Stahl 65). ANTRENOR: Mircea Rednic
  • FC HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Mino Sota, Baba Alhassan (Biceanu 49) – S. Balaure (Bărbuţ 66), Limaj (Babic 66), C. Popescu (Oroian 90) – D. Paraschiv. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare