Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş ar putea reveni pe teren în Seria A după aproape trei luni! Anunţul italienilor

Chiricheş ar putea reveni pe teren în Seria A după aproape trei luni! Anunţul italienilor

Serie A

Comentarii

Fundaşul Vlad Chircheş ar putea juca din nou un meci în Seria A după aproape trei luni. El ar putea fi titularizat, miercuri, la partida de pe teren propriu cu Udinese, din etapa 33, informează gazzetta.it.

Chiricheş a strâns doar şase meciuri în 32 de etape pentru Napoli, în Serie A, în acest sezon, ultimul jucat fiind la 28 ianuarie. În momentul în care ar fi putut disputa al şaptelea meci, românul s-a accidentat. La 10 februarie, el a suferit o leziune musculară la antrenamentul echipei sale şi, din acest motiv, a ratat meciul cu Lazio din etapa a XXIV-a a campionatului italian, partidă în care urma să fie titular din cauza problemelor medicale ale spaniolului Raul Albiol.

După accidentările lui Albiol şi Chiricheş, antrenorul Maurizio Sarri l-a folosit atunci pe Lorenzo Tonelli, care a debutat astfel în Serie A în acest sezon, în partida câştigată de Napoli, cu scorul de 4-1.

Acum, Chiricheş se "luptă" tot cu Tonelli pentru un loc în primul "11", după ce Koulibaly a atins numărul avertismentelor de suspendare, în partida anterioară, cu AC Milan.



În ciuda apariţiilor sporadice în campionat, Napoli i-a prelungit cu doi ani contractul internaţionalului român, scadent în vara lui 2020.


 

Afla mai multe despre: chirichesnapoliserie aaccidentare 

viewscnt
Articole similare