Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş, desfiinţat de un membru al „Generaţiei de Aur”: „E absurd să îl chemi! Este echipa naţională, nu ne putem bate joc” | EXCLUSIV

Chiricheş, desfiinţat de un membru al „Generaţiei de Aur”: „E absurd să îl chemi! Este echipa naţională, nu ne putem bate joc” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş şi-a pus în cap un membru important al „Generaţiei de Aur”. Florin Răducioiu nu vrea să îl vadă sub nicio formă printre convocaţi pe fotbalistul lui Sassuolo. Ba mai mult, fostul mare atacant îl vrea sub tricolor cu orice preţ pe Ştefan Radu.

Ştefan Radu nu a mai jucat din 2013 la echipa naţională, de la egalul României din preliminariile lui World Cup 2014, atunci când tricolorii au remizat în Ungaria, scor 2-2. Florin Răducioiu şi-ar dori să îl revadă prima reprezentativă pe fotbalistul lui Lazio în detrimentul lui Chiricheş:

„(Cum ar arăta naţionala cu Ştefan Radu?) 

E un mare pacăt. E o discuţie care nu se mai termină. Nu e de competenţa mea, dar este o mare pierdere că nu am reuşit ca un jucător fenomenal ca el să joace pentru echipa României. Fără să fac polemică, am văzut că actualul selecţioner se bazează pe Chiricheş. 

Mi se pare absurd şi numai la noi se poate întâmpla aşa ceva. Deci nu poţi să chemi un jucător, care nu joacă de ani de zile, la echipa naţională. Mi se pare o alegere absurdă”, a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

În acest sezon, Vlad Chiricheş a jucat doar patru meciuri pentru Sassuolo în Serie A. „Chiri” are 57 de selecţii sub tricolor, spre deosebire de Radu, care are doar 13. 

„Eu nu îmi aduc aminte ca, în cei 6-7 ani cât am jucat la echipa naţională, căpitanul echipei naţionale să nu joace titular la echipa de club. Ori nu mai înţeleg eu fotbalul, ori fotbalul este într-adevăr diferit acum. E cu adevărat diferit, dar să ne putem baza pe un jucător care să nu joace la echipa de club şi să fie şi căpitan... 

A făcut greşeala asta şi Daum, l-a adus de la echipa de club la echipa naţională, fără să joace la Napoli, şi aţi văzut rezultatele. Este echipa naţională, nu ne putem bate joc de echipa naţională”, a completat în acelaşi interviu fostul mare internaţional. 

Afla mai multe despre: chirichesechipa nationalaraducioiustefan radu 

viewscnt
Articole similare