Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş e "TOP" în Gazzetta dello Sport! Cuvinte superbe ale italienilor după revenire

Chiricheş e "TOP" în Gazzetta dello Sport! Cuvinte superbe ale italienilor după revenire

Stranieri

Comentarii

Chiricheş a revenit ca titular în tricoul lui Napoli, cu ocazia partidei câştigate în faţa elveţienilor de la Zurich, scor 2-0, în şaisprezecimile Europa League.

Internaţionalul român a rezistat pe teren până în minutul 56, când a fost înlocuit cu Luperto, iar evoluţia sa a fost extrem de apreciată în Italia, în ciuda cartonaşului galben primit în minutu 35.

Gazzetta dello Sport a marcat revenirea stoperului român pe tren cu un articol în care l-a lăudat pe acesta după prestaţia de aseară, chiar dacă Napoli a dezamăgit în viziunea jurnaliştilor italieni.

"Fundaşul e unul dintre puţinii jucători fericiţi ai serii. Stoperul a revenit la mai bine de cinci luni de la accidentarea suferită cu naţionala înmpotriva Muntenegrului şi performanţa lui a fost una care a dat încredere!



Simţ al poziţionării, eleganţă cu mingea la picior şi inteligenţa de a faulta tactic în momentul în care şi-a scăpat atacantul din marcaj. Ţinând cont că Ancelotti nu se va mai putea baza pe Raul Albiol până la finalul sezonului, revenirea unui jucător cu experienţa lui Chiricheş e extrem de importantă. Napoli mai are de jucat cel puţin 16 meciuri, cu speranţa că vor deveni 21, ceea ce ar însemna că ar ajunge în finala Europa League, de la Baku
", scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: chiriches 

viewscnt
Articole similare