Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Chiricheş este un căpitan care nu vorbeşte!” Omul din fotbal care cere schimbarea generaţiilor la naţională: ”Ianis Hagi a adus deja trei puncte. Are nevoie de meciuri”

”Chiricheş este un căpitan care nu vorbeşte!” Omul din fotbal care cere schimbarea generaţiilor la naţională: ”Ianis Hagi a adus deja trei puncte. Are nevoie de meciuri”
Comentarii

Giovanni Becali crede că Vlad Chiricheş nu este genul de lider pe care îl vrea naţionala României. Ce soluţie a propus pentru zona defensivă a naţionalei şi de ce crede că este nevoie de un schimb de generaţii la prima reprezentativă.

Naţionala României e pe locul al patrulea în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Islanda. Spaniolul Joaquin Caparros a dus-o pe Armenia pe primul al grupei, cu nouă puncte, peste Macedonia de Nord, locul secund, şi Germania, locul al treilea, ambele cu şase puncte. Situaţia de la echipa naţională, dar şi posibilul viitor selecţioner al primei reprezentative, au fost printre subiectele dezbătute de Ioan Becali, la Sport Report.

Ioan Becali a explicat la Telekom Sport, care sunt singurii jucători care se salvează după eşecul din Armenia şi a dezvăluit ce cuplu de fundaşi centrali i s-ar fi părut potrivit la Erevan:

”Aveam aşteptări mai mari de la fundaşii centrali. Singurii salvaţi sunt Nedelcearu, care nu a jucat, şi Niţă care a jucat şi a făcut-o bine. Chiricheş, care crezi că e liderul echipei este de fapt un căpitan care nu vorbeşte. Eu jucam cu Burcă şi Nedelcearu, plus Chiricheş în faţa lor” a mărturisit Becali, la Sport Report.

Vărul lui Gigi Becali a vorbit însă la superlativ despre Ianis Hagi, fotbalist despre care crede că trebuie să primească în continuare încredere. Totodată, Becali crede că la echipa naţională este nevoie de o schimbare de generaţii:

”Ianis a dat golul victoriei cu Macedonia. Practic, cele trei puncte au fost aduse de el. Mai are nevoie de timp, are nevoie de meciuri consecutive. E un copil încă, are 22 de ani. Are un antrenor de nivel internaţional, e respectat acolo” a spus Becali, care a cerut o remaniere a lotului: ”Să facă un schelet pe baza jucătorilor de la tineret. Toată generaţia asta dacă Rădoi s-a calificat la turneu şi a ajuns în semifinale, dă drumul la toată lumea, lasă şi pe Chiricheş afară, pe Camora afară, joacă cu tineretul. a mai declarat Ioan Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: giovanni becaliianis hagiflorin ştefan 

viewscnt
Articole similare