Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş în pericol! Un jucător de la Napoli a declanşat o epidemie de gripă porcină

Chiricheş în pericol! Un jucător de la Napoli a declanşat o epidemie de gripă porcinăgalerie foto

Serie A

Comentarii

Probleme mari la Napoli şi totodată pentru căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, după ce un jucător a fost diagnosticat cu virusul gripei porcine, A H1N1, iar mai mulţi fotbalişti au aceleaşi simptome.

Fabian Ruiz, mijlocaşul lui Napoli, a ratat debutul în naţionala Spaniei după ce a fost internat în spital din cauza unor probleme respiratorii. Ulterior, Ruiz a primit diagnosticul de gripă porcină, virus care a provocat peste 200.000 de decese în perioada aprilie 2009 - august 2010. 

Alex Meret, unul dintre portarii lui Napoli, a ratat şi el meciul naţionalei sale, la reprezentativa sub 21 de ani a Italiei şi prezintă aceleaşi simptome. Pericolul mai mare, însă, este la naţionala Poloniei, acolo unde Milik ar fi dus virusul. 


Fabian Ruiz în spital

După meciul Poloniei cu Austria, câştigat cu 1-0, nu mai puţin de opt polonezi au prezentat simptomele gripei, printre care şi Piatek, iar pentru meciul cu Letonia, echipa este decimată. "Staff-ul nostru medical lucrează rapid pentru a fi sigur că virusul nu se răspândeşte", a declarat selecţionerul Poloniei, Jerzy Brzeczek.

 

Afla mai multe despre: vlad chirichesnapolimilikfabian ruiz 

viewscnt
Articole similare