Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chivu, înţepături pentru Dică în cazul Alibec: ”Dacă nu ai această calitate, e greu să fii antrenor!” Ce spune despre Budescu

Chivu, înţepături pentru Dică în cazul Alibec: ”Dacă nu ai această calitate, e greu să fii antrenor!” Ce spune despre Budescu

Superliga

Comentarii

Cristi Chivu este de părere că Budescu ar putea fi un mare jucător dacă ar juca mai mult pentru echipă. În schimb, despre Alibec, susţine că atacantul de 27 de ani ar fi trebuit să primească mai multă atenţie din partea lui Nicolae Dică.

Constantin Budescu a fost în sezonul trecut cel mai bun jucător de la FCSB, însă a început să iasă din primul 11 pe finalul campionatului. Chivu este de părere că internaţionalul român ar fi putut să fie mult mai mare de atât. Fostul fundaş al lui Inter Milano îi reproşează lui Budescu faptul că nu joacă prea mult pentru echipă:

”Din punct de vedere calitativ, este peste mulţi, dar fotbalul nu înseamnă doar calitate, înseamnă şi determinare, echipă, fotbalul înseamnă nişte sacrificii pe care trebuie să le faci în slujba echipei. Iar el, de multe ori, în timpul unui meci, nu o face. Dar, ca şi calitate, este mult peste ceilalţi. Mă surprinde tot ce s-a întâmplat cu el la Steaua, în ultimul an. Dar e alegerea patronului sau antrenorului, nu se ştie”, a declarat Cristi Chivu.

Fostul căpitan al naţionalei are însă alt punct de vedere când vine vorba despre Denis Alibec, cel care a fost scos din lot şi pus pe lista de transferuri. Chivu spune că vine îi aparţine şi lui Nicolae Dică, cel care n-a fost un bun psiholog:

”Atunci când eşti antrenor trebuie să fii un bun psiholog şi, dacă nu ai această calitate, este greu să fii antrenor. Trebuie să ştii cum să vorbeşti cu un jucător, cum să îl motivezi şi ştii că nu trebuie să îl tratezi la fel ca pe ceilalăţi. Niciun jucător nu este egalul colegului lui, ca antrenor, trebuie să ştii persoanele cu care te confrunţi zi de zi şi cu fiecare în parte trebuie să ai o discuţie, pentru că nu poţi să îi spui acelaşi lucru lui Chivu şi după aia să te duci la Mutu să îi spui acelaşi lucru”, a mai spus Chivu.

Afla mai multe despre: cristi chivuconstantin budescudenis alibecfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare