Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chris Evert: „Simona trebuie să alerge trei paşi pentru fiecare pas făcut de Venus. Merită felicitări pentru că este numărul 1 şi joacă în stilul ei”

Chris Evert: „Simona trebuie să alerge trei paşi pentru fiecare pas făcut de Venus. Merită felicitări pentru că este numărul 1 şi joacă în stilul ei”

Tenis

Comentarii

Fosta jucătoare Chris Evert a declarat că Simona Halep merită felicitări pentru că a devenit lider WTA deşi înălţimea o dezavantajează şi pentru felul în care luptă la fiecare meci. Evert ar vrea să vadă mai multe meciuri Halep – Sloane Stephens, deoarece îi place contrastul dintre personalităţile şi stilurile celor două jucătoare.

“Uitaţi-vă la ce a trebuit să facă Simona Halep în acest an, cum a trecut peste atâtea meciuri de trei seturi. Jucătoare ca ea, Kerber şi Wozniacki nu au o mare armă, astfel că trebuie să lupte din răsputeri. Este epuizant să le văd jucând. Sărmana Simona, trebuie să alerge trei paşi pentru fiecare pas făcut de Venus (Williams). Lumea se întreabă de ce oboseşte la un turneu. Ei bine, are 1,68 metri, aşa că merită felicitări pentru că este numărul 1 şi joacă în stilul ei”, a spus Evert, potrivit wtatennis.com.

Ea a precizat că i-a plăcut mult meciul de la Montreal dintre Simona Halep şi Sloane Stephens: “Mi-a plăcut mult, pentru că există un contrast între personalităţi şi stiluri, dispoziţie, antrenori. A fost o luptă”.

Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens în august, în finala turneului de la Montreal, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4.

Halep nu concurează la Turneul Campioanelor, din cauza unei accidentări la spate, însă a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului şi a primit un automobil Porsche pentru că s-a calificat la competiţie de pe primul loc. În plus, ea a primit trofeul Chris Evert pentru că încheie anul pe primul loc în clasamentul mondial.

Afla mai multe despre: chris evertsimona halep 

viewscnt
Articole similare