Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Christian Eriksen, mesaj emoţionant pentru selecţionerul danez: ”Vreau să joc la Mondial. Inima mea nu e un obstacol”

Christian Eriksen, mesaj emoţionant pentru selecţionerul danez: ”Vreau să joc la Mondial. Inima mea nu e un obstacol”

Fotbal

Comentarii

Într-un interviu acordat în presa daneză, Christian Eriksen a dezvăluit că îşi doreşte să joace la Campionatul Mondial din 2022.

În doar prima rundă din grupele Campionatului European, fotbalul mondial a fost la un pas de a urmări o tragedie.

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca - Finlanda, jucat chiar la Copenhaga, şi a fost la un pas de a se stinge din viaţă.

Cinci minute nu a bătut inima lui Eriksen, timp în care cadrele medicale din stadion au încercat din răsputeri să îi repornească pulsul.

Din fericire, doctorii au reuşit să îl salveze pe danez, însă acesta nu a mai jucat în niciun meci de la acel incident.

Lui Eriksen i-a fost introdus un mini defibrilator, iar legea italiană nu permite fotbaliştilor cu un astfel de dispozitiv implantat să joace.

Astfel, danezul a fost lăsat liber de contract de Inter, însă îşi propune un obiectiv măreţ pentru 2022.

Christian Eriksen îşi doreşte să joace la Campionatul Mondial şi i-a transmis selecţionerului Kasper Hjulmand că inima sa ”nu este un obstacol”.

Christian Eriksen, mesaj emoţionant pentru selecţionerul danez

Am trăit o senzaţie tare ciudată. Nu mă gândeam că mi se vor trimite vreodată flori pentru că am fost mort cinci minute. Cazul meu a avut un impact uriaş asupra lumii.

Este incredibil câţi mi-au scris şi mi-au trimis flori. A fost un gest foarte frumos. Încă sunt oameni care continuă să-mi trimită mesaje. Le mulţumesc tuturor.

Şi lor, şi medicilor, colegilor şi familiilor, dar şi fanilor întâlniţi pe stradă şi în Italia, şi în Danemarca. Vreau să joc la Mondialul din Qatar. E un obiectiv, un vis.

Dacă voi fi convocat, asta e o altă poveste. Dar pot să o fac. Fizic, sunt din nou în formă. Aştept să revin pe teren şi să demonstrez că pot atinge acel nivel încă o dată.

Vreau să arăt că la Euro a fost doar un accident. Inima mea nu e un obstacol”, a declarat Eriksen, într-un interviu cu televiziunea daneză DR1.

Afla mai multe despre: christian eriksen 

viewscnt
Articole similare