Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Christoph Daum îl critică dur pe Joachim Low după ce Germania a fost eliminată încă din grupe la CM 2018

Christoph Daum îl critică dur pe Joachim Low după ce Germania a fost eliminată încă din grupe la CM 2018

Cupa Mondială

Comentarii

Christoph Daum i-a criticat dur pe Joachim Low şi pe Oliver Bierhoff pentru modul în care au pregătit Cupa Mondială. Germania a fost eliminată încă din faza grupelor, unde a terminat pe ultimul loc.

Germania a fost una dintre surprizele neplăcute ale Cupei Mondiale. Deţinătoarea titlului mondial a terminat pe ultimul loc într-o grupă din care au mai făcut parte Suedia, Mexic şi Coreea de Sud. Cu toate acestea, selecţionerul Joachim Low n-a fost demis. Christoph Daum îl critică însă pe antrenorul naţionalei Germaniei.

Fostul selecţioner al României spune că Joachim Low a intrat într-o zonă de aroganţă după ce a reuşit să câştige Cupa Mondială din 2014. Drept urmare, n-a mai dat atenţie schimbărilor care s-au produs în fotbal, deoarece a considerat că modelul german nu poate fi doborât:

”Este întotdeauna important ca un antrenor să nu aibă doar planul A, ci şi planul B, C şi D. Low şi Bierhoff s-au culcat pe o ureche. Imediat după Cupa Mondială 2014 trebuia să înceapă o reformă: 'Ce am putea face mai bine? Ce ar trebui să schimbaăm?' Dar nu s-a întâmplat [...] La EURO 2016 a fost dovada că fotbalul s-a schimbat. La Campionatul European, primele cinci echipe care au mizat pe posesie au fost eliminate.

În primul rând, trebuie să te gândeşti cum să joci în viteză, cu pase verticale, pe vârf, cum să profiţi în atac de spaţiile periculoase. Toate aceste lucruri au fost analizate în 2016. Am stat atunci cu foarte mulţi selecţioneri - din păcate, Joachim Low şi Oliver Bierhoff au fost singurii care n-au fost prezenţi la acest congres. În plus, selecţia nu a fost făcută pe criterii de performanţă. Manuel Neuer este doar un exemplu. Mai sunt multe altele", a declarat Christoph Daum la o televiziune din Germania.

Afla mai multe despre: christoph daumjoachim lowcupa mondialagermania 

viewscnt
Articole similare