Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Christoph Daum mută atenţia României spre alt meci decât cel cu Germania: "E finala pentru locul 2. Orice punct cu Germania e bonus!"

Christoph Daum mută atenţia României spre alt meci decât cel cu Germania: "E finala pentru locul 2. Orice punct cu Germania e bonus!"
Comentarii

Christoph Daum (67 de ani), fostul selecţioner al României, a vorbit despre meciul dintre Germania şi România, de la Hamburg, din preliminariile CM 2022. Daum a fost selecţionerul naţionalei în preliminariile Mondialului din 2018, unde tricolorii au ratat calificarea.

Christoph Daum mută atenţia României spre alt meci decât cel cu Germania: "E finala pentru locul 2. Orice punct cu Germania e bonus"

Contactat înainte de Germania - România, Daum a spus că meciul important pentru naţionala lui Mirel Rădoi e cel cu Armenia, pe care-l consideră finala pentru locul doi în clasamentul grupei din preliminarii. Neamţul a spus că România trebuie să câştige contra Armeniei cu orice preţ, indiferent de rezultatul din partida de la Hamburg.

„Pentru naţionala României cel mai important meci va fi cel împotriva Armeniei, finala pentru locul 2. Orice punct împotriva Germaniei va fi un bonus, însă chiar dacă va obţine o remiză sau o victorie surprinzătoare la Hamburg, România trebuie să învingă Armenia. Deci, focusul este mai mult pe meciul cu Armenia, iar împotriva Germaniei este mai mult pentru prestigiu, pentru imagine.

Cred în naţionala României că va ajunge în play-off”, a declarat Christoph Daum pentru gsp.ro.

Germanul duce discuţia spre Ligii 1, iar discursul său seamnă izbitor cu cel al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu. „Naţionala României încă suferă, deoarece competiţia internă nu este atât de puternică la nivel înalt. O singură echipă românească s-a calificat în Conference League. Nicio echipă nu a intrat în Europa League şi nu a avut nicio şansă pentru Champions League”.

Afla mai multe despre: christoph daumromanianationala romaniei 

viewscnt
Articole similare