Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău crede în lupta la titlu pentru Craiova: "Trebuie să intrăm în teren să câştigăm cele trei puncte"

Cicâldău crede în lupta la titlu pentru Craiova: "Trebuie să intrăm în teren să câştigăm cele trei puncte"
Comentarii

Cicâldău a vorbit, la conferinţa de presă a Craiovei, despre situaţia echipei sale, despre şansele la titlu, dar şi despre perioada prin care trece clubul.

"Ne aşteaptă o partidă dificilă, cu o echipă foarte bună, care are jucători de valoare, dar trebuie să intrăm în teren să câştigăm cele trei puncte.", a spus Alexandru Cicâldău la conferinţa de presă a Craiovei.

"Cred că este devreme să vorbim despre asta, Ei au o echipă foarte bună şi în continuare practică un joc foarte bun şi cred eu că ar putea să bată orice echipă.", a mai zis mijlocaşul Craiovei.

Alexandru Cicâldău a fost întrebat şi despre "criza" de la Craiova.

"Nu, nu este o criză. Într-adevăr nu trecem printr-o perioadă foarte bună, dar trebuie să jucăm acest meci şi să câştigăm, să ne revebim. E clar că trebuie să îmbunătăţiom jocul, toată echipa, nu un jucător anume. O să vedeţi cât mai curând şi la următoarele meciuri, nu doar mijlocaşii, ci toată echipa va arăta altfel.", a declarat Alexandru.

Cicâldău a mai vorbit şi despre cazul de covid de la FCSB.

"Nu mă simt ameninţat  avem un protocol pe care îl resepctăm. Dacă o să ne vaccinăm cu toţii, bineînţeles. I-am analizat. Şi când eram eu acolo, şi  acum. Tot timpul echipa s-a bazat pe colectiv. Practică un joc foarte bun. Într-adevăr nu trecem printr-o perioadă foarte bună, nu am adunat punctele pe care le doream, dar cu siguranţă ne vom reveni.", a spus Cicâldău.

Alexandru a făcut declaraţii şi în legătură cu presiunea şi fanii de la Craiova, dar şi despre preparatorul fizic portughez.

"În vestiar nu se simte nicio presiune, dar la Craiova întotdeauna a fost şi o să fie presiune, pentru că avem  suporteri şi acest club are pretenţii. Probabil cu mai multe puncte adunate. Frig este păentru toată luema în aceatsă perioadă. într-adevăr la ora 9 o să fie mult mai frig ca în meciurile precedente. Lucrăm cu dânsul, dar rezultatele le vom vedea în viitor.", a mai declarat fotbalistul.

La conferinţa de presă, Alex Cicâldău a vorbit şi despre meciul cu Viitorul.

"Nu ştiu ce a fost cu spaniolul pentru că mă lovisem la cap. Cu siguranţă puteam obţine mai multe puncte din meciurile precedente, dar mai sunt multe meicuri. Trebuie să luăm fiecare meci, să obţinem maximum din ele. Chiar dacă am trecut prin-o perioadă m,ai dificilă, în sensul că nu ne-am adunat punctele pe care le voiam, mergem înainte şi trevbuie să luăm 3 pucnte la fiecare meci.", a declarat Alex.

Afla mai multe despre: cicaldau craiova 

viewscnt
Articole similare