Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău, despre cel mai frumos mesaj după calificarea la EURO: ”M-a emoţionat” + De ce se consideră norocos

Cicâldău, despre cel mai frumos mesaj după calificarea la EURO: ”M-a emoţionat” + De ce se consideră norocos

Echipa națională

Comentarii

Debutul echipei naţionale a României la EURO 2024 este din ce în ce mai aproape.

Cicâldău, despre calificarea la EURO 2024

Campionatul European va debuta pe data de 14 iunie. România este repartizată în grupa E şi se va duela cu selecţionatele din Ucraina, Belgia şi Slovacia în prima fază a competiţiei.

Întrebat despre cel mai frumos mesaj pe care l-a primit după calificarea la EURO, Alexandru Cicâldău şi-a adus aminte cu drag despre sms-ul primit din partea unui fan din Satu Nou, locul unde s-a născut şi a copilărit fotbalistul. 

”Familia şi prietenii apropiaţi te susţin mereu, şi la bine, şi la greu. Poate cele mai emoţionante devin, având în vedere asta, mesajele neaşteptate.

Uite, mi-a scris cineva un mesaj, pe telefon, din Satu Nou, din satul de unde sunt eu, judeţul Constanţa. “Felicitări ţie şi echipei, ne mândrim cu calificarea dar şi cu faptul că ai copilărit alături de noi!” Chiar m-a emoţionat… eşti mândru, te simţi responsabil şi mândru”, a povestit Cicâldău pentru Pro Sport.

”Am fost norocos!”

”Am fost ataşat de fiecare selecţioner, pentru că am fost norocos să lucrez cu trei selecţioneri de excepţie până acum. Am debutat cu Cosmin Contra, am lucrat cu Mirel Rădoi şi la tineret şi la seniori, am obţinut calificarea la EURO cu Edi Iordănescu…

Cu siguranţă mi-aş dori să îşi prelungească mandatul! Vreau să continuăm împreună, a avut contribuţie uriaşă la această calificare”, a mai adăugat Cicâldău.

Programul reprezentativei României la EURO 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Afla mai multe despre: alexandru cicâldăunaţionala românieieuro 2024 

viewscnt
Articole similare