Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău şi Moruţan au produs un val de entuziasm în Turcia după evoluţiile excelente din meciul cu Lazio. Surpriza din statistica meciului

Cicâldău şi Moruţan au produs un val de entuziasm în Turcia după evoluţiile excelente din meciul cu Lazio. Surpriza din statistica meciuluigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost titular în Galatasaray - Lazio 1-0 şi evoluţiile lor i-au entuziasmat pe suporterii turci.

Galatasaray a obţinut o victorie mare în prima etapă din grupele Europa League. Echipa lui Fatih Terim s-a impus cu 1-0, după o gafă incredibilă a portarului lui Lazio.

Însă, dincolo de acea greşeală, Galatasaray a avut mai multe ocazii mare de a marca. Titulari cu Lazio, Cicâldău şi Moruţan au fost implicaţi în cele mai multe faze de atac.

Evoluţia celor doi i-au entuziasmat pe suporterii lui Galatasaray, care au invadat forumurile cu laude la adresa celor doi mijlocaşi români.

Val de entuziasm în Turcia după evoluţiile lui Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan

Cicâldău şi Moruţan au fost în centrul mai multe ocazii importante pe care le-a avut Galatasaray. Moruţan a fost aproape să înscrie, după o pasă excelentă a lui Cicâldău, dar a nimerit bara transfersală.

Golul a pornit de la o fază făcută de Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul transferat de la FCSB a trecut de mai mulţi adversari în banda dreaptă, a centrat în careu, un fundaş al lui Lazio a respins spre propria poartă şi Strakosha a scăpat balonul în plasă.

La final, statisticile au arătat că Alex Cicâldău a fost cel mai periculos jucător al lui Galatasaray. Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova a pus permanent în pericol careul advers.

Potrivit statisticilor, Cicâldău a avut 27 de atingeri care au pus presiune pe apărarea adversă, cele mai multe din echipa turcă. De asemenea, a avut cele mai multe şuturi la poartă - 4 - şi cele mai multe pase-cheie - 2.


Nici Moruţan n-a fost mai prejos. Turcii au fost impresionaţi de tehnica foarte bună arătată de mijlocaşul de 22 de ani.

Pe Twitter, un suporter al lui Galatasaray a adunat într-un clip cele mai importante faze făcute de Moruţan în meciul cu Lazio.

Ce au scris italienii despre Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău

"Românul a fost capabil să pună o presiune constantă asupra întregii apărări a lui Lazio. Prima dată a lovit bara transversală a lui Strakosha, care era bătut, iar apoi a pus mingea în careu la faza în care portarul biancocelestilor a făcut eroarea decisivă", au scris italienii despre Moruţan.

"Are capacitatea de a fi mereu găsit la locul şi momentul potrivit. I-a lipsit doar golul pentru o prestaţie extraordinară, dar Strakosha a fost cel care s-a opus, iar apoi i-au lipsit câţiva centimetri", a fost descrierea făcută lui Cicâldău de sursa citată.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: galatasaray 

viewscnt
Articole similare