Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău şi Moruţan, criticaţi dur în urma unui nou rezultat negativ: ”Doar se plimbă pe teren” + ”Evoluează cu frâna de mână trasă”

Cicâldău şi Moruţan, criticaţi dur în urma unui nou rezultat negativ: ”Doar se plimbă pe teren” + ”Evoluează cu frâna de mână trasă”

Stranieri

Comentarii

Galatsaray a pierdut confruntarea cu Adana Demirspor, scor 0-2.

Transferurile lui Mourţan şi Cicâldău la Galatasaray nu au decurs conform planului. Deşi fotbaliştii români au oferit câteva prestaţii bune, echipa per total a dezamăgit mai tot sezonul.

În afara Europa league, în care a câştigat surprinzător grupa din care mai făceau parte Lazio, Marseille şi Lokomotiv Moscova, fost campioană a Turciei s-a făcut de râs.

În campionat, Galata se află după mijlocul clasamentului, iar marţi a suferit o nouă ruşine, pierzând împotriva nou-promovatei Adana Demirspor, scor 0-2.

Deşi formaţia de abia ajunsă în prima ligă are jucători precum Mario Balotelli, Gokhan Inler sau Younes Belhanda în lot, o echipă cu aspiraţii la titlu trebuia să se impună.

Interesant este că Adana Demirspor se află în acest moment într-o luptă pentru locurile europene, în timp ce Galata se zbate la mijlocul clasamentului.

Formaţia venită din liga a doua turcă se află pe locul al patrulea, cu 29 de puncte, în timp ce echipa pregătită de Fatih Terim ocupă locul al 11-lea, cu 24 de puncte şi nicio victorie în ultimele şase meciuri.

Cicâldău şi Moruţan, criticaţi dur în urma unui nou rezultat negativ

După ce Cicâldău a fost intergralist împotriva Adanei, iar Moruţan a prins mai mult de o oră de joc, cei doi au fost făcuţi praf în presa turcă.

L-a văzut cineva pe Cicâldău în ultimele două meciuri? De ce să-l tot foloseşti pe copilul ăsta? Doar şi-a revenit după COVID-19. Nu te poate ajuta, doar se plimbă pe teren.

Ar trebui să fie mulţumiţi cei de la Galatasaray cu scorul ăsta, ar fi putut fi mai rău”, a declarat Ridvan Dilmen, conform turcilor de la Fanatik.

Moruţan evoluează cu frâna de mână trasă. Mă întreb dacă Gică Hagi şi Gică Popescu, care ar fi avut un cuvânt de spus în aceste transferuri, i-ar fi transferat pe Cicâldău şi pe Moruţan?”, a transmis editorialistul Levent Tuzemen.

galatsaray este afectată şi de probleme în afara terenului, după ce jucătorii străini au fost plătiţi în detrimentul celor turci.

Afla mai multe despre: cicâldău moruţan 

viewscnt
Articole similare