Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cicîldău e mai bun” Panduru a răbufnit la adresa unui jucător al Franţei U21: ”Eu nu am văzut în viaţa mea un jucător atât de slab”

”Cicîldău e mai bun” Panduru a răbufnit la adresa unui jucător al Franţei U21: ”Eu nu am văzut în viaţa mea un jucător atât de slab”

Fotbal

Comentarii

Basarab Panduru a răbufnit la adresa mijlcaşului francez Matteo Guendouzi, despre care spune că este cel mai slab jucător pe care l-a văzut vreodată.

”M-am uitat la Guendouzi, mă mir şi acum. Eu nu am văzut în viaţa mea un jucător atât de slab, pe cuvântul meu de onoare. Mă mir cum joacă la Arsenal. Face toate preluările înapoi, dă pasele numai înapoi, nici măcar nu recuperează, nu participă la absolut nimic. Care e diferenţa între Guendouzi şi Cicîldău? Eu nu am văzut-o. E atât de bun Guendouzi? Asta e diferenţa, Cicîldău e mai bun”, a reacţionat Panduru în cadrul emisiunii Sport Center, moderată de Alexandru Rădulescu.

Cicîldău a suferit o accidentare în timpul partidei cu Franţa, iar prezenţa sa în primul ”11” a fost incertă până la ora meciului.

”Cicîldău are o gaură în picior de pe urma acelei faze. El a fost incert până în ultima clipă pentru meciul din semifinale. El nu a făcut niciun antrebnament de la faza respectivă”, a spus Vochin la Telekom Sport.

Naţionala under 21 a României a ajuns până în semifinale la Campionatul European, după ce a câştigat grupa C (4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia, 0-0 cu Franţa). În penultimul act al competiţiei, tricolorii au fost învinşi cu 4-2 de Germania.

Afla mai multe despre: nationala de tineretvochinpanduru,  

viewscnt
Articole similare