Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciclist bătut de un şofer pe stradă, în Belgia. "M-a lovit cu pumnul în faţă de mai multe ori şi a fugit"

Ciclist bătut de un şofer pe stradă, în Belgia. "M-a lovit cu pumnul în faţă de mai multe ori şi a fugit"

Ciclism

Comentarii

Ciclistul belgian Harm Vanhoucke, de la echipa de primă divizie Lotto-Soudal, a fost bătut de un şofer, sâmbătă, la finalul unui antrenament.

Sportivul în vârstă de 22 de ani a povestit pe reţelele de socializare că incidentul a avut loc în localitatea Aalbeke, la puţin timp după ce îşi terminase antrenamentul. El a povestit că un şofer de aproximativ 40-50 de ani l-a împins mai întâi la marginea şoselei, iar apoi a coborât din camioneta pe care o conducea şi l-a lovit cu pumnii.
 
Bărbatul a devenit agresiv şi i-am cerut să păstreze distanţa. După ce am spus asta el m-a lovit deliberat cu pumnul în faţă de mai multe ori şi apoi a fugit”, a precizat Harm Vanhoucke, citat de news.ro.
 
Tânărul ciclist s-a declarat îngrijorat de acest atac din cauza riscurilor sanitare, în contextul pandemiei de coronavirus.
 
Harm Vanhoucke este o apariţie nouă în peisajul primei divizii a ciclismului. Anul trecut el a participat cu echipa Lotto Soudal la două competiţii majore, Turul Poloniei şi Turul Spaniei. În Vuelta el a terminat pe locul 115 la general, iar în clasamentul debutanţilor s-a clasat pe poziţia a 34-a. De asemenea, el a punctat în clasamentul căţărătorilor. Cel mai bune rezultat al său datează din 2016, când a terminat pe locul 4 la general în Alsaciei.

Afla mai multe despre: ciclistbatutsofertraficharm vanhoucke 

viewscnt
Articole similare