Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciclist, campion mondial la juniori, suspendat de echipa sa după ce şi-a arătat sprijinul faţă de Donald Trump

Ciclist, campion mondial la juniori, suspendat de echipa sa după ce şi-a arătat sprijinul faţă de Donald Trump

Ciclism

Comentarii

Ciclistul american Quinn Simmons, 19 ani, campion mondial de juniori, a fost suspendat de echipa lui, Trek-Segafredo, după ce a comentat la o postare anti-Trump pe Twitter, informează presa internaţională.

"Dragii mei prieteni americani, sper ca această oribilă preşedinţie să se termine pentru voi. Şi de asemnea pentru noi, ca (foşti?) aliaţi. Dacă mă urmăriţi pe mine şi îl susţineţi pe Trump, puteţi pleca. Nu există nicio scuză să urmăreşti sau să votezi acest josnic, oribil om.", a scris pe Twitter jurnalistul olandez Jose Been, în urma primei dezbateri a campaniei prezidenţiale americane dintre Joe Biden şi Donald Trump.

"Bye (n.r. - la revedere)", a comentat Simmons, însoţindu-şi mesajul de un emoticon reprezentând o mână neagră.

"Ce pierdere", a mai scris ciclistul, ca răspuns la un alt utlizator al platformei Twitter, care a distribuit şi criticat comentariul sportivului la postarea lui Been.

Trek-Segafredo, deşi s-a arătat deschisă libertăţii de exprimare, l-a suspendat pe Simmons.

"Trek-Segafredo este o organizaţie care apreciază integrarea şi susţine un sport mai divers şi mai echitabil pentru toţi. Din păcate, ciclistul echipei Quinn Simmons a făcut declaraţii online pe care le considerăm de natură să divizieze, să inflameze şi dăunătoare echipei, ciclismului profesionist, fanilor săi şi viitorului pozitiv pe care sperăm să-l creăm pentru acest sport. Ca răspuns, el nu va mai concura pentru Trek-Segafredo până la o nouă decizie.", a arătat echipa Trek.

Simmons a terminat al doilea Turul Ungariei şi a ocupat locul 135 la cursa Fleche Wallonne.

 

Afla mai multe despre: donald trumptwitterciclism 

viewscnt
Articole similare