Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifră rotundă pentru Simona Halep! Succesul cu Swiatek, victoria 100 la un turneu de Grand Slam pentru româncă

Cifră rotundă pentru Simona Halep! Succesul cu Swiatek, victoria 100 la un turneu de Grand Slam pentru româncă

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a obţinut, duminică, în faţa polonezei Iga Swaitek, victoria cu numărul 100 la un grand slam.

Halep a debutat pe tabloul principal la turneele de grand slam în 2010, la Roland Garros, dar a fost eliminată în primul tur. Ea a a trebuit să mai aştepte mai mult de jumătate de an până să cunoască primul succes, care a venit la Asutralian Open, în 2011. Românca a învins-o atunci, cu 6-3, 3-6, 6-2, pe Anne Kremer din Luxemburg. Halep a ajuns la acea ediţie până în turul al treilea, fază în care a fost eliminată de Agnieszka Radwanska, cu 6-1, 6-2.

În suta de victorii strânsă se află şi cele care i-au adus două trofee de grand slam, la French Open, în 2018, şi la Wimbledon, în 2019.

În faza următoare a actualei ediţii a AusOpen, Halep va evolua cu Serena Williams.



"Nu trebuie să mă concentrez prea mult asupra faptului că voi juca împotriva Serenei, pentru că întotdeauna este greu să te gândeşti la asta. Dar am experienţă, am jucat atât de multe meciuri împotriva ei şi voi încerca să mă bucur că sunt pe teren şi să încerc să dau totul, pentru că poţi să o învingi pe Serena numai dacă dai totul", a spus Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, duminică, pentru a cincea oară în sferturile de finală ale Australian Open, după ce a învins-o, în optimi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4, pe poloneza Iga Swiatek, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15.

Halep va juca în faza următoare cu americanca Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10. Williams conduce cu 9-2 în întâlnirile cu Halep, ultima victorie aparţinându-i româncei, scor 6-2, 6-2, în finala turneului de la Wimbledon din 2019. În acelaşi an, cele două jucătoare s-au întâlnit şi la Australian Open, când Williams a câştigat în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4, în optimile de finală.

Afla mai multe despre: simona halepvictorie100tenis 

viewscnt
Articole similare