Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifre interesante înaintea confruntării dintre Manchester United şi FC Basel

Cifre interesante înaintea confruntării dintre Manchester United şi FC Basel
Comentarii

Manchester United revine în Champions League după ce a câştigat Europa League sezonul trecut. ”Diavolii Roşii” vor începe noua campanie europeană împotriva elveţienilor de la FC Basel, pe Old Trafford.

1. Aceasta este cea de-a 21 prezenţă în Grupele Champions League pentru Manchester United. Doar de patru ori în istorie englezii n-au reuşit să meargă mai departe. Îngrijorător pentru fanii ”Diavolilor” este faptul că două dintre eliminări au venit în ultimile patru participări. Echipa engleză a terminat pe locul trei în Grupă atât în sezonul 2011/2012 cât şi la ultima ei apariţie în Champions League, în 2015/16.

2. Pentru Basel este a 8-a participare în grupe şi a patra în ultimii 5 ani. La ultima participare elveţienii au terminat pe locul 4 în Grupa A adunând doar 2 puncte. 

3.  Manchester United n-a mai pierdut pe teren propriu, în Europa, de 18 partide (14 victorii şi 4 egaluri). Ultima oară au pierdut acasă, în sezonul 2012/2013, în faţa celor de la Real Madrid, scor 2-1. 

4. Basel are în palmares 6 victorii, 8 egaluri şi 12 înfrângeri în faţa echipelor din Anglia. În deplasare statistica elveţienilor arată în felul următor: 1 victorie, 5 egaluri şi 7 înfrângeri.

Manchester United nu va putea conta pe Phil Jones şi Eric Bailly, dar aşa cum declara Jose Mourinho după egalul cu Stoke City, Chris Smalling şi Victor Lindelof îi vor înlocui în centru apărării.

Basel nu are jucători indisponibili.

 

Afla mai multe despre: manchester unitedfc baselchampions leaguetelekom sport,  

viewscnt
Articole similare