Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifrele care spun totul despre situaţia de la Real. Cu Betis, cea mai slabă posesie din ultimii opt ani

Cifrele care spun totul despre situaţia de la Real. Cu Betis, cea mai slabă posesie din ultimii opt ani

La Liga

Comentarii

Real Madrid a avut în meciul cu Betis Sevilla o posesie a balonului de 26 la sută, cea mai slabă a madrilenilor din 2011, informează marca.com.

Duminică, Betis a efectuat 713 pase, în timp ce campioana Europei a avut doar 254. Statistica a arătat o posesie a balonului de 26 la sută, cea mai slabă a madrilenilor din 2011. Atunci, Realul a avut 23 la sută posesie într-o partidă cu FC Barcelona.
 
Cu toate că nu a avut prea mult balonul, echipa lui Santiago Solari s-a impus pe Estadio Benito Villamarin, cu 2-1, în etapa a XIX-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga. Golul victoriei oaspeţilor a fost marcat de Ceballos, în minutul 88, din lovitură liberă.
 
Anterior, Modrici a deschis scorul pentru Real, în minutul 13, iar Canales a egalat, în minutul 67, reuşita atacantului echipei Betis fiind iniţial anulată pentru ofsaid, apoi validată cu ajutorul VAR.
 
VIDEO AICI CU REZUMATUL PARTIDEI!
 
În urma acestui succes, madrilenii au urcat pe locul 4 şi au egalat FC Sevilla în clasament, la jumătatea campionatului. Ambele echipe au acumulat câte 33 de puncte, dar andaluzii, care au pierdut, tot duminică, la Bilbao, cu Athletic, scor 0-2, sunt pe locul 3, cu golaveraj superior. Lider este FC Barcelona, cu 43 de puncte, iar pe locul 2 se situează Atletico Madrid, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: real madridposesierecordbetis sevilla 

viewscnt
Articole similare