Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifrele contractului propus de Real Madrid lui Kylian Mbappe. Ce salariu îi oferă Florentino Perez + bonus consistent!

Cifrele contractului propus de Real Madrid lui Kylian Mbappe. Ce salariu îi oferă Florentino Perez + bonus consistent!

Kylian Mbappe

Comentarii

Kylian Mbappe (25 de ani) s-a decis şi va pleca de la PSG liber de contract, în vară, când i se va termina înţelgerea cu clubul de pe Parc des Princes. Superstarul francez se află în negocieri avansate cu Real Madrid, cea mai probabilă destinaţie pentru vara lui 2024.

Presa din Spania a intrat în posesia cifrelor din oferta pe care Real Madrid i-a făcut-o deja lui Kylian Mbappe pentru a-l convinge să semneze cu echipa de pe "Santiago Bernabeu". Deja a fost anunţat faptul că oferta va fi mai mică decât cea făcută în 2022, când Mbappe a ales să spună "nu" şi să-şi prelungească înţelegerea cu PSG.

Cifrele contractului lui Mbappe la Real Madrid: 50 de milioane de euro la semnătură!

Concret, se pare că Real Madrid îi pregăteşte un contract pe cinci sau şase sezoane lui Kylian Mbappe, care va ajunge fără cost de tranfer pe "Bernabeu" în vară. Pentru asta, francezul va încasa un bonus la semnătură, aproximativ 50 de milioane de euro care vor intra în conturile fotbalistului, susţine jurnalistul Josep Pedrerol de la El Chiringuito.

Potrivit sursei ctate, salariul lui Kylian Mbappe nu va fi mai mare decât al vedetelor Bellingham şi Vinicius Junior. Cei doi încasează undeva la 20 de milioane de euro pe an la Real Madrid, sumă cu care şefii clubului blanco vor încerca să-l convingă şi pe Mbappe, dar cel mai probabil salariul va creşte de la an la an.

Totuşi, alte surse din presa spaniolă vorbesc despre un salariu de 35 de milioane de euro pe an pe care Florentino Perez i-l va oferi lui Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe a jucat 30 de meciuri în toat competiţiile sezonului la PSG, timp în care a marcat de 31 de ori şi a livrat şapte pase decisive.

  • 180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: real madrid oferta mbappembappe oferta real madridcontract kylian mbappe real madridreal madrid contract kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare