Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifrele din contractul propus de Real Madrid lui David Alaba! Ce salariu va avea pe "Santiago Bernabeu" şi pe cât va semna

Cifrele din contractul propus de Real Madrid lui David Alaba! Ce salariu va avea pe "Santiago Bernabeu" şi pe cât va semna

Real Madrid

Comentarii

David Alaba (28 de ani) a anunţat că pleacă de la Bayern în vară şi are deja contractul pregătit la Real Madrid, în urma unui acord verbal cu clubul de pe "Santiago Bernabeu". Fundaşul care a câştigat Liga Campionilor în 2020, cu Bayern, îşi doreşte să încerce o nouă aventură într-un alt campionat de top, iar Real Madrid pare cel mai aproape de a obţine semnătura sa.

Presa din Spania a aflat cifrele din contractul pe care Real Madrid i-l propune lui David Alaba pentru a semna cu formaţia din capitala Spaniei. Sursa citată scrie că Real Madrid şi Alaba au acord verbal. Mai mult de atât, jurnaliştii spanioli au aflat durata contractului şi salariul pe care Florentino Perez i-l oferă lui David Alaba.

Potrivit El Chiringuito, David Alaba va avea un salariu de nouă milioane de euro la Real Madrid, iar contractul pus în faţă de madrileni se întinde pe patru sezoane. La Real Madrid, Alaba ar urma să-l înlocuiască pe Sergio Ramos, cel care nu a ajuns la niciun acord de prelungire a contractului cu formaţia de pe "Santiago Bernabeu" şi, cel mai probabil, va pleca liber în vară.

David Alaba a anunţat că pleacă de la Bayern în vară: "Vreau să încerc ceva nou. N-a fost o decizie uşoară!"

Fundaşul lui Bayern a anunţat, marţi, că pleacă din Bavaria după 13 ani petrecuţi la campioana Germaniei. Apărătorul austriac a spus totul într-o conferinţă de presă. "Am luat decizia de a pleca de la Bayern la finalul sezonului şi să încerc ceva nou. Evident, nu a fost o decizie uşoară, am fost aici 13 ani şi clubul acesta înseamnă mult pentru mine!", a spus David Alaba, conform paginii de Facebook a lui Bayern Munchen.

David Alaba joacă la echipa mare a lui Bayern din 2011 şi, în acest sezon, a strâns 29 de partide, două goluri şi două pase de gol. Per total, acesta a adunat nu mai puţin de 415 meciuri, 33 de goluri şi 50 pase decisive, dar şi două Ligi ale Campionilor, nouă titluri de campion în Germania, două Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale Cluburilor.




 

Afla mai multe despre: david alabatransferreal madridcontractcifre 

viewscnt
Articole similare