Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifrele din El Clasico. Real Madrid a fost echipa superioară! La ce capitol a câştigat Barcelona

Cifrele din El Clasico. Real Madrid a fost echipa superioară! La ce capitol a câştigat Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Cifrele din El Clasico. Real Madrid a fost echipa superioară! La ce capitol a câştigat Barcelona

Dincolo de erorile majore de arbitraj, Real Madrid a fost echipa mai bună în El Clasico. O arată statistica meciului dintre cele două formaţii, care nu face altceva decât să confirme senzaţia pe care au avut-o majoritatea microbiştilor care au urmărit meciul la Telekom Sport.

Iată datele care explică superioritatea echipei lui Zidane în El Clasico 2019:

  • 1. Real Madrid a şutat de mult mai multe ori la poartă decât marea sa rivală ( 11 şuturi, 4 dintre ele pe poartă, faţă de 5 şuturi Barcelona, doar de două ori pe spaţiul porţii)
  • 2. Real Madrid a fost echipa care a avut mai multe cornere (6 cornere pentru Real Madrid, doar 2 pentru FC Barcelona)
  • 3. Meciul s-a jucat mai mult în terenul Barcelonei (Din cele 90 de minute, mai mult de 60% din timp acţiunea jocului s-a desfăşurat în terenul formaţiei azulgrana)
  • 4. Real Madrid a jucat de trei ori mai multe mingi în careul advers decât marea sa rivală (32 de mingi au jucat în zona lui Ter Stegen fotbaliştii lui Zidane. Barcelona a avut doar 8 astfel de mingi)
  • 5. Echipa lui Zidane a avut un procentaj de pase reuşite mult mai bun (88.3% a fost procentajul madrilenilor, comparativ cu 87.2% în dreptul băieţilor lui Valverde)
  • 6. Real Madrid a reuşit mai multe recuperări (55 de recuperări a bifat Real Madrid, faţă de 51 FC Barcelona).

În ciuda acestor detalii, Real Madrid a plecat de pe Camp Nou cu acelaşi număr de puncte ca FC Barcelona. Gruparea blanco a marcat un gol (anulat pe motiv de offside ) şi a avut două penalty-uri destul de clare, refuzate. La golul marcat în poarta catalanilor a fost consultat sistemul VAR, în timp ce la cele două posibile penalty-uri, nu, detaliu care a atras furia oficialilor madrileni. Singurul capitol important câştigat de Barcelona în acest meci a fost cel al posesiei, dar şi el considerabil mai mic decât în alte El Clasicos (52.3% Barcelona - 47.7% Real Madrid).

Afla mai multe despre: el clasicobarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare