Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifrele InStat nu mint. El este unul dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1. Domină majoritatea topurilor

Cifrele InStat nu mint. El este unul dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1. Domină majoritatea topurilorgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Nu dispune de atâta atenţie mediatică majoră, precum o fac tinerele "bijuterii" ale fotbalului românesc, însă privind cifrele nu greşim cu nimic dacă îl considerăm cel mai bun mijlocaş din Liga 1, în acest moment. Numele său, Jonathan Rodriguez, de la FC Botoşani.

Mijlocaşul celor de la FC Botoşani, Jonathan Rodriguez, este unul dintre cei mai polivalenţi şi constanţi jucători din Liga 1. Conform datelor furnizate de InStat, Rodriguez se află în TOP 5 a cel puţin cinci categorii, după disputarea celor 28 de etape de joc.

După cum urmează, Jonathan Rodriguez ocupă următoarele poziţii: 

  • - Locul 1 la categoria "PASE REUŞITE" - 1777, cu peste 400 mai multe în faţa locului secund ocupat de Andrei Artean. Podiumul este completat de Nicuşor Bancu de la Universitatea Craiova.
  • - Locul 3 la categoria "MINUTE JUCATE" - 2559, cu 15 mai puţine decât Mihai Velisar şi cu 17 mai puţine decât Ionuţ Larie, ambii de la Gaz Metan Mediaş.
  • - Locul 3 la categoria "TACKLINGURI REUŞITE" - 94, în spatele lui Marius Martac de la Chindia - 100 şi Risto Radunovic de la Astra - 105.
  • - Locul 3 la categoria "INTERCEPŢII REUŞITE" - 204, fiind depăşit doar de experimentaţii Cosmin Frăsinescu de la Poli Iaşi - 213 şi Gabriel Tamaş de la Astra - 222.
  • - Locul 5 la categoria "MINGI RECUPERATE" - 222, întrecut doar de Ionuţ Larie - 278 şi Marius Constantin - 240 , ambii de la Gaz Metan Mediaş.

În concluzie, Jonathan Rodriguez i-a demonstrat lui Marius Croitoru că este un jucător fără de care nu poate începe alinierea "primului 11". Pe teren, argentinianul a arătat o mare disponibilitate la efort, o extrem de bună tehnică, tenacitate fără limite, spirit de luptă şi inteligenţă fotbalistică peste media Ligii 1. După cum arată şi statisticile, Jony Rodriquez este cel mai complet şi constant fotbalist din campionat.

Cifrele InStat nu mint. El este unul dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1. Domină majoritatea topurilor

Mijlocaşul Jonathan Rodriguez a ajuns în România în vara anului 2017, semnând cu FC Botoşani, după mai multe experienţe în ţara sa natală, la grupări din ligile inferioare, precum Agropecuario şi Deportivo Madry. Conform Transfermarkt.de, Rodriguez este cotat la 675.000 de euro, iar contractul cu FC Botoşani se întinde până în vara anului 2021.

Cu toate acestea, patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime nu a găsit o modalitate de a-l aduce înapoi în România, fiind blocat de coronavirus în Argentina. În plus, Iftime a recunoscut că Jonathan Rodriguez se află pe lista celor şase jucători de la FC Botoşani doriţi de alte formaţii din ţară şi de peste hotare. Pe listă se mai regăsesc Andrei Chindriş, Denis Haruţ, Reagy Ofosu, Hamidou Keyta şi Marko Dugandzic.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare