Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci antrenori de top care nu au echipă în acest moment

Cinci antrenori de top care nu au echipă în acest moment
Comentarii

Aşa cum este obişnuit în fiecare vară, mulţi antrenori cunoscuţi nu au, dintr-un motiv sau altul echipă înaintea startului de sezon.

Iată cinci antrenori de top care nu au echipă în acest moment:

1. Zinedine Zidane

Tehnicianul a părăsit-o pe Real Madrid, iar numele său este legat de o posibilă preluare a naţionalei Franţei. Momentan, Zidane nu pare decis să facă acest pas, deşi presa franceză îl cere ca selecţioner, după eşecul de la Euro 2020 al francezilor. Zidane ar putea deveni selecţioner abia după Mondialul din Qatar.

2. Antonio Conte
Omul care a făcut-o campioană pe Inter Milano, ar fi fost dorit în această vară de Real Madrid şi Tottenham Hotspur. Momentan, a rămas fără echipă, o situaţie în care, foarte probabil, Antonio Conte nu se va afla pentru foarte mult timp.

3. Ernesto Valverde
Fostul antrenor al Barcelonei nu şi-a mai găsit un angajament pe placul său după plecarea de pe Camp Nou. S-a zvonit că ar fi dorit pe banca Valenciei, dar Levantinii l-au ales până la urmă pe Jose Bordalas. Valverde ar fi refuzat de asemenea o ofertă tentantă din zona Golfului.

4. André Vilas-Boas
Olympique Marseille a fost ultima sa echipă, iar talentatul tehnician portughez este acum liber de contract. Au existat ceva zvonuri despre o posibilă trecere în Serie A, dar nimic nu s-a concretizat.

5. Frank Lampard
Fostul antrenor de la Chelsea este de asemenea liber de contract. După ce Anglia a ratat la mustaţă titlul european la Euro 2020, numele lui Lampard a devenit printre cele mai rostite drept un posibil succesor al lui Gareth Southgate, actualul selecţioner. 

Afla mai multe despre: zidanecontevillas boasvalverdelampard 

viewscnt
Articole similare