Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci echipe pe care FCSB le vrea în play-off. MM Stoica are şi o temere: "Dacă nu suport o echipă, fac ce pot să nu ia campionatul" | EXCLUSIV

Cinci echipe pe care FCSB le vrea în play-off. MM Stoica are şi o temere: "Dacă nu suport o echipă, fac ce pot să nu ia campionatul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, şi-ar dori echipele de tradiţie în play-off-ul Ligii 1. Totuşi, oficialul se teme de anumite aspecte în ultima parte a campionatului.

Cum ar arăta un play-off atractiv pentru Mihai Stoica

Deşi a fost un susţinător al play-off-ului la început, MM Stoica recunoaşte că pe ultima sută de metri a sezonului anumite echipe o pot lăsa mai moale. Mai mult, conducătorul se teme şi de ce e mai rău, după ce şi Gigi Becali a susţinut că nu şi-ar dori Rapid în play-off, întrucât ar face jocurile celor de la CFR Cluj. 

"Chiar dacă am militat în trecut pentru sistemul cu play-off, pentru clubul pe care îl reprezint, play-off-ul nu e ceea ce trebuie. Antipatiile se pot arăta în a doua parte a play-off-ului din partea unora care nu mai au nimic de câştigat sau de pierdut din punct de vedere sportiv, dar pot câştiga din alte puncte de vedere. Nu mă refer la criteriul financiar, ci dacă eu nu suport o echipă şi nu o suport, bineînţeles că o să fac tot ce pot să nu ia campionatul. În play -off se pot schimba multe", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

Oficialul FCSB a ales şi cele şase echipe cu care play-off-ul ar fi atractiv. 

"Îmi doresc ca Dinamo să fie în primul eşalon. Dacă s-ar putea să îi batem aşa, cum i-am bătut anul ăsta de fiecare dată, ar fi şi mai bine, dar vreau Dinamo în primul eşalon. I-aş vrea şi în play-off, nu e problemă.

Mi-ar plăcea un play-off, spre exemplu cu CFR. E lucrul cert, dacă nu se întâmplă vreo insolvenţă sau vreun faliment, cine ştie, se aud multe din zona aia. Mi-ar plăcea aşa cum am spus, CFR, noi, Rapid, Dinamo, o Craiova şi nu ştiu, mai puneţi una, Sepsi, pentru că are stadion prea furmos", a adăugat oficialul celor de la FCSB.  

După 21 de etape, locurile de play-off sunt ocupate, în ordine, de: CFR Cluj, FCSB, FC Voluntari, FC Botoşani, Universitatea Craiova şi Farul. Rapid a ieşit din zona play-off-ului şi e pe locul şapte, la egalitate cu echipa lui Gică Hagi, Sepsi e pe 10, cu 26 de puncte, iar Dinamo Bucureşti e penultima în campionat, cu 12 puncte. 

Pentru Telekom Sport, Mirel Rădoi a dezvăluit informaţii pe care le deţine. Dinamo Bucureşti ar urma să se salveze de la retrogradare, chiar dacă ar pica în Liga 2, din punct de vedere sportiv. 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaplay-off liga 1 

viewscnt
Articole similare