Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci echipe se luptă pentru fotbalistul rămas pe din afară la FC Barcelona! Oferte din Spania sau Anglia

Cinci echipe se luptă pentru fotbalistul rămas pe din afară la FC Barcelona! Oferte din Spania sau Anglia

FC Barcelona

Comentarii

Cinci echipe se bat pentru fotbalistul rămas pe din afară la FC Barcelona. Alex Collado (22 de ani), care nu e înregistrat nici la prima, dar nici la echipa a doua a catalanilor, e la mare căutare printre cluburile din Europa. Jucătorul a fost crescut în La Masia, celebra academie a Barcelonei.

Cinci echipe se luptă pentru fotbalistul rămas pe din afară la FC Barcelona!

Alex Collado, unul dintre produsele de vârf ale academiei La Masia în ultimii ani, a rămas pe din afară la FC Barcelona după ce a ratat un transfer în ultima zi a perioadei de mercato din vară. În ianuarie 2022 se va deschide o nouă fereastră de mercato, iar Collado continuă să fie dorit.

Mai exact, cinci echipe din Europa îl vor pe Alex Collado. Este vorba despre Sheffield United, Betis, Almeria, FC Andorra şi Club Brugge, potrivit fichajes.net. Cel mai probabil, pentru a prinde minute, Collado va pleca la una dintre aceste echipe de la care are oferte.

Jucătorul a strâns 83 de meciuri, 18 goluri şi 11 pase de gol la FC Barcelona B, în timp ce pentru echipa mare a adunat 89 de minute în două partide.

Afla mai multe despre: fc barcelonaalex colladooferte 

viewscnt
Articole similare