Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci fotbalişti de la Jocurile Olimpice care pot ajunge în naţionala mare a României! Numele anunţate de Dică: "Par interesanţi" EXCLUSIV

Cinci fotbalişti de la Jocurile Olimpice care pot ajunge în naţionala mare a României! Numele anunţate de Dică: "Par interesanţi" EXCLUSIV
Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a anunţat câţiva dintre fotbaliştii care nu au putut fi luaţi la Jocurile Olimpice, cine nu a fost dorit în lot, dar şi cine ar putea face pasul spre naţionala mare a României.

Alexandru Maxim nu a fost convocat pentru Jocurile Olimpice. Lista celor care au ratat prezenţa

Staff-ul naţionalei olimpice de fotbal a avut probleme de lot. Cluburile nu au dorit să lase jucători la Jocurile Olimpice în startul sezonului, iar Mirel Rădoi a plecat cu un lot de avarie. 

Nicolae Dică a anunţat doar câteva nume importante care au lipsit: Deian Sorescu, Paul Anton, Nicolae Stanciu, Constantin Budescu, Dennis Man, Răzvan Marin. Alexandru Maxim nu a primit convocarea, în schimb. 

"Federaţia ne-a ajutat. Au fost negocieri. Cluburile nu i-au mai lăsat după. S-au trimis hârtii spre cluburi. Cluburile nu ne dădeau jucători, oricum, că voiau să facă performanţe în Europa. Nici pe Sorescu, nici pe Anton nu i-a lăsat Dinamo. Ne-au spus că nu au jucători, că au nevoie de jucători. Majoritatea jucătorilor de afară, la fel. Am avut cea mai tânără echipă de la Olimpiadă. Am avut anumiţi jucători doriţi acolo şi au fost mulţi: Stanciu, Budescu, Man, Răzvan Marin. Maxim, nu. Au fost alţi jucători. Budescu ne-a dat răspunsul cu o zi înainte de cantonament. Ştiu că au fost negocieri cu Steaua (n.r. - FCSB), Craiova, CFR. Nea Mihai (n.r. - Stoichiţă) cred că a sunat, nu ştiu cine a sunat, nu e treaba mea", a declarat fostul antrenor al lui FCSB la Sport Report. 

Ce jucători pot ajunge în naţionala mare a României

După săptămânile petrecute cu lotul olimpic, Nicolae Dică a evidenţiat câţiva fotbalişti: "De la Jocurile Olimpice sunt jucători care cred că pot ajunge la echipa naţională, Raţiu, Ghiţă, Dulca, Marius Marin, Aioani. Sunt câţiva jucători care par interesanţi", a mai spus secundul naţionalei. 

România a ratat calificarea din grupa de la Jocurile Olimpice

Reprezentativa României a remizat, miercuri, la Sapporo, scor 0-0, cu selecţionata Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia. Dacă ar fi învins, tricolorii s-ar fi calificat în sferturile de finală.

România s-a aflat la prima participare la turneul olimpic de fotbal după 57 de ani. În primele două partide din grupă, România a învins Honduras, scor 1-0, şi a pierdut în faţa naţionalei din Coreea de Sud, scor 0-4.

Clasamentul final al grupei: 1. Coreea de Sud – 6 puncte, 2. Noua Zeelandă – 4 puncte, 3. România – 4 puncte, 4. Honduras – 3 puncte.

În sferturi s-au calificat primele două clasate.

 
 

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceromanianicolae dica 

viewscnt
Articole similare